algemeen nieuws

D3 stoot zich aan dezelfde steen
Categorie: D3

Na het verlies van vorige week in de laatste minuut, moest dat deze week beter. D3 mocht aantreden tegen Velsen D2, grote sterke jongens. Sommige leken wel nog een keer zo groot als die van ons.

Alcmaria voetbalde goed in de eerste helft en ondanks het enorme lengte en fysieke verschil waren de mannen van de D3 beter. Toch kwam Alcmaria op achterstand omdat er niet goed opgelet werd. Gelukkig was het vlak voor de rust Alcmaria dat met een mooie treffer de gelijkmaker binnenschoot.

Na de pauze gooide Velsen het wat meer op fysiek, maar Alcmaria wist er elke keer goed onder uit te voetballen. Alcmaria kreeg ook kansen, maar wist deze niet te verzilveren. De mannen van de D3 blijven combineren tot ze er bij neervallen, iets sneller schieten zou wel wat zijn. Langs de kant begonnen de ouders, al rillend van de kou, want koud was het, zich al zorgen te maken. Het zou toch niet weer…… En ja hoor, weer 1 minuut voor tijd valt de bal, volledig tegen alle verhoudingen in bij Ruben in het net. Geen tijd meer om de schade te herstellen. Voor de tweede week achter elkaar verliest Alcmaria D3 ten onrechte van een tegenstander waar ze voetballend de baas over zijn. Hopen dat de jongens er van geleerd hebben, dat is uiteraard het belangrijkste, het is immers een leerjaar.

Zaterdag staat alweer de volgende wedstrijd op het programma. Uit naar Adelbert. Weer een D2 en weer grote en sterke jongens. Dit was ook de eerste wedstrijd van het seizoen. Toen verloren de mannen op het heel lange gras van Egmond Binnen, heel benieuwd wat de jongens in een half jaar hebben geleerd.

Een enthousiaste supporter

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route