algemeen nieuws

Club van Honderd Nieuwsbericht
Categorie: Club van 100

Beste vrienden en vriendinnen van Alcmaria

Hier weer een update van uw bestuur van de Club van Honderd.

Onze club draait op volle toeren. De voetbal afdeling is enkele weken geleden gestart en de Honk/softbal zit dicht tegen de afsluiting van hun seizoen aan. Daar waar de voetballers nog hoopvol gestemd zijn over het komende seizoen zijn bij de honk/softballers de eind resultaten vrijwel bekend. Op dit moment is de Heren Honkbal 1 nog in een hevige strijd verwikkeld om het kampioenschap. Na het hele seizoen bovenaan te hebben gestaan liep er wat zand in de motor. Echter heeft iedereen de hoop dat ze zich op tijd herstellen. De dames 1, uitkomend in de Golden League, heeft een zeer zwaar seizoen achter de rug. Helaas werd er niet één wedstrijd gewonnen en moeten zij volgend jaar een stapje terug doen. Ze verdienen zeker een compliment daar zij het hele seizoen zijn blijven strijden voor een beter resultaat.

Verder bent u vast geïnteresseerd hoe het met de Stichting Club van Honderd gaat. Ook wij hebben een tikje van de achter ons liggende crisis mee gekregen. Ten tijde van de hoogtij dagen hadden we het geweldige aantal van 220 leden. Dit hebben we helaas niet vast kunnen houden. Het huidige ledenaantal staat nu op ca. 160, zeker nog een respectabel aantal. Helaas horen we nog wel eens verhalen dat het niet duidelijk is hoe de geldstromen lopen binnen onze stichting. Dit roept helaas vaak misverstanden op.

Voor alle duidelijkheid, iedere euro die binnenkomt, staat in principe ter beschikken van de vereniging. Tijdens het bestaan van de Club van Honderd heeft de vereniging in totaal zo een € 125.000,= mogen ontvangen, een waarlijk mooi bedrag. Vooral de laatste 10 jaar heeft de focus echt op de behoefte van de vereniging gelegen.

De prachtige gala-avonden die we vroeger in Heiloo mochten beleven, zijn nu niet meer haalbaar. Het ging toch voor een deel ten koste van de financiën. Wel proberen we eens per ca. 1.5 jaar een leuke avond te organiseren.

Voor € 50,= per jaar steunt u uw club op een prima wijze. Als u meer over ons wilt weten neem dan gerust eens contact met ons op. De Club van Honderd is een onmisbare schakel binnen onze vereniging.

Dan nog wat nieuws van het sociale front. Vorige week is onze Rinus Bruckman 88 jaar geworden!!!!. Namens de Club proficiat Rinus. Helaas is Coby, zijn vrouw, niet zo gelukkig geweest. Tijdens huiselijke werkzaamheden is zij van een trapje gevallen en heeft haar heup gebroken. Vanaf deze plek wensen we beiden heel veel sterkte.

Het bestuur

Ed Bakker

Peter Gerritsen

Jacques Goudsblom

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route