algemeen nieuws

Business Club meeting groot succes!
Categorie: Algemeen

Op 20 augustus jl. hield onze Business Club weer haar jaarlijkse bijeenkomst voor alle sponsoren. De opkomst was groot en vanwege het warme weer werd het gehouden op het terras buiten.

Alle sponsoren werden welkom geheten door de voorzitter van de BC Jaap Tijdstraf en Omni voorzitter Rob Bijl. Na gezellig netwerken onder het genot van de goedverzorgde drankjes en hapjes werd de spanning opgevoerd. Op deze avond wordt namelijk ook weer de shirtsponsoren geloot voor alle hoofdteams van onze verenigingen. 

Elke sponsor kreeg een aantal loten toegewezen. Hieruit vond de trekking plaats. De nieuwe shirtsponsor voor ons dames team is 'Drukkerij Krijgsman' geworden. Voor ons eerste zaterdagteam is 'De Strip' de gelukkige winnaar en voor ons vlaggenschip Heren 1 werd 'AGM bouw' als grote verrassing uit de beker getrokken (zie directeur Gerrit Peetoom van AGM bouw met de blije aanvoerder Mike Sheehan op de foto).

 

 

Na de trekking werd het op deze zwoele avond nog lang gezellig met alle sponsoren. Alcmaria Victrix is erg blij en trots op deze gezellige groep ondernemers welke het met de club zo goed voor heeft.

 

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route