algemeen nieuws

De 2e loss van het seizoen.
Categorie: Honkbal Heren 1

Olympia Haarlem - Alcmaria Victrix 5 – 4. 

Alcmaria Victrix moest vandaag de punten in Haarlem laten, was het in de thuiswedstrijd al benauwd  (5-4 walk-of-win in de 10e inning), nu werd met dezelfde cijfers verloren.
Marco Hoogeland opende met een tik, Mika de Lincel schoof aan met BB, maar de punch bleef uit op de starter van Olympia Haarlem, René Versteeg. Olympia Haarlem werd gelijk 1 ook kort gehouden, ook door een prima pick-off door Mika de Lincel, de Alkmaarse starter.

De 1e 2 leverde ook 2 punten op voor Alcmaria Victrix, Tim van Ee en Joran Klarenbeek timmerde hits het veld in en op een glipper op 1 en een SF8 van Marco Hoogeland werd het scorebord in beweging gebracht want Tim van Ee en Joran Klarenbeek bereikten de thuisplaat, 0 – 2.

Gelijk 3 werd de stand verbouwd door Olympia Haarlem naar 1 – 2. Geminez Hernandes opende met een tik, werd verder geofferd en op de double van Frank Duran bereikte Geminez Hernandes de thuisplaat.
In de 1e 5 wist Alcmaria Victrix de stand naar 1 – 4 uit te bouwen. Het waren Rob van de Kamer (hbp) en Michael Pluijmers (hit) die daarvoor zorgden op een SF8 van Tim van Ee en wederom een avontuurtje op het 1e honk op een tik van Michael van der Horst.
Gelijk 7 werd Carlos Bos op de heuvel geposteerd, door 3 tikken en 1 x bb wist Olympia Haarlem de stand op 3 – 4 te brengen. Joran Klarenbeek kwam Carlos Bos vervangen en door een actie 6-3 kwam hij uit de inning.
Dat lukte  gelijk 8 pas nadat Jeroen Keur en Geminez Hernandes de stand op 5 – 4 gebracht hadden,  2 singles en een double en 1 x bb en men kon weer op jacht,
De 1e 9 opende Alcmaria met de kop aan slag, zou het ?? maar vandaag wist met de Houdini truc niet goed uit te voeren, FF3, een prachtige diving catch van de linksvelder en een F8 zorgde voor de 2e loss van het seizoen.   

Box score
Alcmaria Victrix         0-2-0-0-2-0-0-0-0
Olympia Haarlem       0-0-1-0-0-0-2-2-X

Werpcijfers;
Alcmaria Victrix

Mika de Lincel (6)                 6-3-4-0
Carlos Bos (.2+4)                  0-1-3-0
Joran Klarenbeek(1.19)          0-1-3-0

Olympia Haarlem
René Versteeg (9)                  7-3-7-2


Slaggemiddelden;
Jorn Klarenbeek .500, Falco Hoffman & Tim van Ee .333, Marco Hoogeland & Rob van de Kamer .250 en Michael Pluijmers .200. 

Komende vrijdag staat in Amsterdam bij Pirates II een topper op het programma, 19.30, het gaat ergens om. U kunt de mannen komen steunen op weg naar….

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route