algemeen nieuws

Balsponser Dames 'Joke Kouwenberg"spreekt
Categorie: Dames 1

Het is een druillige dag als de dames van Alcmaria hun laatste wedstrijd van dit seizoen mogen spelen.

Ook is het de laatste wedstrijd in de 3de klasse want de Kampioenen gaan volgend seizoen spelen in de 2de klasse. 

 

Vaste supporter al jaren is Joke, moeder van Patricia. Waar er ook gespeeld wordt door de dames , Joke is er en vaak samen met man Tim. Kilometers rijden geen probleem  en dus ook een vaste waarde aan het team week na week.

De vraag wat Joke van dit seizoen vind antwoordt ze het volgende; 

Ze vind dat coach Dick het goed heeft gedaan dit seizoen en zeker ook het contact met het publiek goed heeft onderhouden. Hij rookt weliswaar te veel maar dat gaat volgend seizoen hopelijk minder worden ook.

Opvallend vind Joke het ook dat de dames een geweldige doorzettings vermogen tonen na achterstand.Dat ze doorgaan en nooit opgeven tot hun doel is bereikt.

Joke vind het zeker jammer de blessures die er elk jaar weer zijn . Dan wordt het weer puzzelen voor de coach maar Joke weet dat het goed komt.

Joke heeft bijna alle wedstrijden gezien en kon door lichamelijke ongemakken een paar keer niet komen maar op facebook kon ze alles volgen en bleef ze toch bij.

Als Balsponsor voor de 2de keer dit jaar zijn we van de dames afdeling haar zeer dankbaar en we hopen dat we Joke en Tim nog vaak langs de lijn zullen zien weer het aankomende seizoen.

Joke , ontzettend bedankt! 

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route