algemeen nieuws

Alcmaria Vrouwen1 KAMPIOEN!
Categorie: Dames 1

 

voor Foto's en verdere verslag

http://alcmariavictrixda12014-2015.ditismijnteam.nl/

 

Zondag was het dan eindelijk zover. Weer een kampioenschap voor Vrouwen 1. Het derde kampioenschap in 4 jaar. Van de 5e naar de 2e klasse. Wat een prestatie. Dit jaar, voor het eerst geen Ron, maar onder leiding van trainer/coach Dick van Stralen, leek het eerst dat Blokkers te sterk zou zijn. Wel werd het periodekampioenschap binnengehaald en zou het via de nacompetitie moeten gebeuren. Echter nadat er Uit bij Blokkers werd gewonnen en de druk voor de West-Friese formatie blijkbaar te groot werd, was het Alcmaria dat de ene na de andere tegenstander aan de zegekar bond. Met als resultaat, gisteren een echte kampioenswedstrijd, uit in Haarlem bij Alliance’22. Veel supporters langs het veld, het bestuur present, dat mocht niet meer fout gaan. De laatkomers werden gelijk gestraft. De toon werd na 15 seconden !!!! gezet door Chantal.

Ze dreef de bal op en 25 meter van het doel schoot ze de bal stijf in het rechter kruis. Vanaf dat moment was het geen vraag meer of Alcmaria kampioen zou worden, maar wel met hoeveel de kampioenswedstrijd werd gewonnen. Uiteindelijk stond na het laatste fluitsignaal 1-5 op het scorebord en was het tijd om feest te vieren. Op het veld werden de bloemen uitgedeeld en reikte voorzitter Alex Beek de kampioensschaal uit.

Later werd er in de Krocht nog lang, heel lang feest gevierd. Weer een top dag voor Alcmaria en het vrouwenvoetbal specifiek. Weer top gedaan meiden. Langs deze weg wil de vereniging alle meiden, trainer Dick van Stralen en alle andere die hun steentje aan het succes hebben bijgedragen van harte feliciteren en maak er wat van in de 2e klasse.

Namens alle dames en begeleiding willen we Alcmaria Victrix bedanken voor alles wat ze gedaan hebben om deze dag tot een topdag te maken. Bedankt voor de bloemen , schaaltjes,eten en drinken. Jullie laten zien waar een club groot in kan zijn!

 

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route