algemeen nieuws

Fotos Mastenbroek 2015
Categorie: Honkbal Heren 1

Afgelopen weekend heeft Honkbal 1 het Mastenbroek toernooi gespeeld en is daar op een mooie 3e plaats geëindigd.

Gedurende het toernooi hebben de mannen telkens één of twee batboys toegewezen gekregen, tijdens de laatste wedstrijd was Wouter aan de beurt. Hij was al een keer bij de Baracudas batboy geweest en toen hadden ze verloren, nu wilde hij wel eens winnen. Ook wilde hij later net zo'n goede honkballer worden als Kevin Miner!

Zijn moeder Ester Hoonakker had tijdens de laatste wedstrijd foto's gemaakt, hierbij haar reactie:

"Ik heb veel foto's van jullie eerste gemaakt. Mijn zoon Wouter was batboy bij ze, complimenten voor de heren zoals ze met dat mannetje van net 9 zijn om gegaan echt super! Ik heb de mannen beloofd een weg te vinden om de link voor de foto's naar hun team te krijgen.....Hierbij de link naar de foto's van Alcmaria op het Mastenbroektoernooi afgelopen weekend. Graag de foto's delen met de mannen van Heren 1 zodat ik aan mijn belofte heb voldaan :). Foto's mogen gebruikt worden onder vermelding van bron. Groetjes Ester Hoonakker"

Hierbij een link naar de foto's: https://onedrive.live.com/?cid=926776d644f080fb&id=926776D644F080FB%214952&Bsrc=Share&Bpub=SDX.SkyDrive&sc=Photos&authkey=!AhI3Vd9_9oRnYbM

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route