algemeen nieuws

Alcmaria Victrix verrast Double Stars
Categorie: Honkbal Heren 1

Alcmaria – Double Stars 12 - 6


In de 1e wedstrijd van het Mastenbroek toernooi 2015 werd toch enigszins verrassend Double Stars aan de kant gezet.

DSH opende de score in de 1e slagbeurt, op het gooien van Joran Klarenbeek, door Binnie van de Velde, hij scoorde op een grounder van Onno Jansen. Gelijk 1 nam Alcmaria Victrix een 2 – 1 voorsprong op de starter van Double Stars, Ruben Bakker., Michael Pluijmers (hit) en Rob van de Kamer (BB) werden door een stand-up triple van Kevin Miner in het rechtsveld binnen getimmerd. De 2e inning leverde beide teams geen punten op. Dat veranderde in de 1e 3, Sergio Paulina, Onno Jansen en Gis Merceda bereikten de thuisplaat, door 3 hits, 3 glippers en een fc. 4 – 2. Gelijk 3 pakte Alcmaria Victrix Double Stars bij de lurven, maar liefst 8 punten werden op het scorebord en boek bij geschreven, Michael Pluijmers, Rob van de Kamer, Tim van Ee, Kevin Miner, Joran Klarenbeek, Jeremie Fresen, Michael van der Horst en Mees Carels zetten de boel op stelten. Alleen Mika de Lincel haalde de thuisplaat niet, maar dat deed hij een inning later dunnetjes over. Ruben Bakker haalde ook de eindstreep niet, halverwege de 3e inning beklom Forstin Coenraad de heuvel, maar ook hij kon het tij niet keren, 10 – 4. Dat voelde lekker.

In de 1e 4 pakte Double Stars nog 2 punten terug, Binnie van der Velde en Sergio Paulina werden door 2 SF binnen geloodst, 10 – 6. Door wat verwarring over het toernooi reglement werd de gelijkmakende inning nog afgewerkt, hierin waren het Tim van Ee en Mika de Lincel die de marge van 6 weer herstelden. Deze overwinning betekend dat de mannen nu morgenochtend wat langer in hun nest kunnen blijven leggen, kunnen ze nog wat paaseitjes verstoppen en vinden. De nacht van Enschede kan wat langer gaan duren.

 

Box score

Douible Stars                        1-0-3-2
Alcmaria Victrix                     2-0-8-2

Werpcijfers;
Alcmaria Victrix
Joran Klarenbeek (4)              3-2-8-3

Double Stars

Ruben Bakker (2.1+6)           3-2-5-3
Forstin Coenraad (1.2)           2-2-3-0


Slaggemiddelden;
Tim van Ee 1.000, Michael Pluijmers & Kevin Miner .667, Rob van de Kamer & Mika de Lincel .500. 

De mannen kunnen nog even wat rust pakken om vanmiddag om 17.45 tegen DSS aan te treden, de fam. Miner kan aan de bak, Kevin bij Alcmaria Victrix en Ryan bij DSS. 

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route