algemeen nieuws

Nighthawks-Angels Asp
Categorie: Honkbal Aspiranten 1

Zaterdag 28 maart trad het Alcmaria Angels team (asp 1) aan tegen het talententeam van Nighthawks. Decor was een koud en regenachtig sportpark van Double Stars maar dat mocht de pret niet drukken uiteraard!

Veel publiek en hete koffie was aanwezig dus iedereen kon toch nog enigszins warm genieten van de wedstrijd.

Het is voor Alcmaria de laatste van een serie oefenwedstrijden en de puntjes moeten dus op de spreekwoordelijke I worden gezet.

Helaas ontbraken aan onze zijde Christiaan, Indy en Kije waardoor we niet op zijn sterkst waren. Na overleg met de nighthawks-staf werd besloten om Sam Spoor en Quintijn met ons te laten meespelen ondanks dat zij normaliter bij Nighthawks spelen.

Zo konden we alsnog met 9 versus 9 de wedstrijd aanvangen.

Alcmaria snelde uit de startblokken op het werpen van Teun van Hemert (DSH). Enkele hits en wat gegrabbel in het Nighthawks-binnenveld leverde 2 runs op.

Aan ons de mooie taak om het slaggeweld van Nighthawks te beteugelen.... Voor AV startte Tommy. Achter de plaat Christian. Sam en Quintijn vormden de keystone, Nick en Gregory op de hoeken en het buitenveld werd bemand door Frank, Jeremy en Michael.

Tommy had zijn good stuff mee en hield de slagmensen van Nighthawks goed in toom en moest slechts 1 puntje incasseren in 1 2/3 innings. Jeremy werd met 2 nullen honken vol naar de heuvel gedirigeerd om de laatste nul van de 2 inning te maken en hij maakte de klus keurig af met een strike-out!

Helaas hadden wij ook wat minder vat gekregen op de werpers van Nighthawks waardoor we géén punten konden toevoegen en de stand derhalve 1-2 bleef.

De daarop volgende 2 innings liep Nighthawks uit naar 9-2 door enkele hits en wat jammerlijke foutjes in het Alkmaarse veld maar het pitchen van Jeremy en Frank in de slotinning was zeer hoopgevend voor het seizoen. beide mannen lieten zien dat de 10 weken wintertraining zijn vruchten afwerpt!

Ondanks de kou en regen toch een leuke pot gespeeld!

 

Klasse mannen

 

coach

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route