algemeen nieuws

Honkbal 1 en Cromtigers knokken tegen de kou
Categorie: Honkbal Heren 1

Op een nat, koud en winderig Honkpad werd tijdens het opening toernooi alleen de wedstrijd tegen Cromtigers gespeeld, de wedstrijd tegen Double Stars wordt voor het Mastenbroek toernooi in Enschede op zaterdag 4 april bewaard. het was echt niet te doen.

Cromtigers pakte de 1e slagbeurt pittig uit, 2 dubbels van Teun Dekker en Randy Luttik, op het werpen van Joran Klarenbeek zorgde voor 0 - 1. Gelijkmakend nam Alcmaria Victrix door Rob van de Kamer, Michael Pluijmers en Mika de Lincel een voorsprong. die gaande weg de wedstrijd uitgebouwd werd naar 7 - 1, aanvullend passeerden Kevin Miner, Wouter Knop en Michael van der Horst in gelijk 2 de thuisplaat, dat deed Mika de Lincel gelijk 3 dunnetjes over en krabbelde Cromtigers op het werpen van Carlos Bos nog terug naar 7 - 5. Totdat Bart Jaspers gelijk 4, de eindstand van 8 - 5 vastlegde.

Honkslagen; Mika de Lincel een triple en double, Rob van de Kamer 2 singles, Kevin Miner een bunt en een single, Michael van der Horst een double, Michael Pluijmers & Jeremie Fresen beiden nog een single. 

Boxscore
Cromtigers           1-0-0-4
Alcmaria Victrix     3-3-1-1

Werpcijfers
Cromtigers
Lean Goedegebuure (4)     4-0-9-3
Alcmaria Victrix
Joran Klarenbeek (3)        5-0-2-0
Carlos Bos (1)                 1-3-3-0 

De mannen waren tot op het bot verkleumd, en de vuurkorven op het terras werden in de fik gestoken. Double Stars en Cromtigers hebben vervolgens nog 30 minuten in de regen gespeeld, maar toen was het genoeg, de kantine kon opgezocht worden, het was niet meer te doen.

Komend paasweekeinde vertrekt het hele spul naar Enschede voor deelname aan het wereldberoemde Mastenbroek toernooi, zaterdag Double Stars en DSS, zondag nnb. Hopelijk wordt het eens wat beter weer.

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route