algemeen nieuws

Het knetterde in Utrecht, 0-11 voor Alcmaria Victrix
Categorie: Honkbal Heren 1

Domstad Dodgers    -  Alcmaria 0 – 11 

Het was sprankelend vandaag in Utrecht, op het oneindig grote gravel veld van Domstad Dodgers (alleen in het binnenveld ligt gras, de rest is gravel) werden na 7 (afgesproken) innings de knuppels weer afgestoft in het foedraal geschoven, de helmen afgenomen en het catcher materiaal uitgeklopt. Uitgeklopt werd ook Domstad, 0 – 11.
2 Hoogtepunten, 1 de bom van Mika de Lincel over het rechtsveld en de mega bom van Michael Pluijmers over het 7.35 meter hoge midveld hek, de hockeysters erachter konden direct met de witte bal verder spelen, nog nooit vertoond. 

Voeg daarbij een bijna foutloos veld, werpers die de Dodgers voortdurend aan de kant wisten te zetten en de uitslag is verklaard. Als backstop weer een her optredende Dennis Blom, had stiekem al getraind, want hem rust een zware taak. Moet straks de mannen in Enschede weer de weg wijzen. 

Honkslagen vandaag; Rob van de Kamer 3 singles, hem werd een double onthouden door de trage start van loper voor hem, 2 hits van Marco Hoogeland, 1 hit en de genoemde mega bom van Michael Pluijmers, 1 hit van Kevin Miner, 1 double van Jeremie Fresen, 2 hits (1 double) van Tim van Ee, 1 hit Joran Klarenbeek, 1 tik van Dennis Blom en tot slot de bom van Mika de Lincel. 

Box score

Alcmaria                              1-0-3-0-2-0-5
Domstad Dodgers                  0-0-0-0-0-0-0

Werpcijfers;
Alcmaria
Kevin Miner (3)                     6-0-1-1
Mika de Lincel (1)                  1-0-0-0
Joran Klarenbeek (2)              0-0-0-0
Wouter Knop (1)                    0-1-0-0


Domstad Dodgers

Arjan Stemerink (4)               1-2-6-1
Jeroen Rademaker (3)            2-3-8-3

 

Komende zaterdag krijgt u weer de kans de mannen aan het Honkpad te bewonderen, om 11.00 start er een driekamp met Cromtigers en Double Stars. Hopen maar dat het een beetje warmer wordt.

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route