algemeen nieuws

Av Mini Pupillen 1 - HSV MP2
Categorie: MP1

Hoge verwachtingen en voorjaarsdipje speelt Mini Pupillen 1 parten.

Het zal U niet ontgaan zijn, de denderende trein die Mini Pupillen 1 heet!!! Als een ware stoomtrein denderde dit team over z'n tegenstander heen vorige week. Ook is dit de plaatselijke kranten niet ontgaan!!!

Het NHD kopte; "Alcmaria Victrix Mini Pupillen 1 overklast tegenstander!!!". Trainer Raymond werd platgelegd door sportjournalisten uit de gehele regio. In overleg met het bestuur besloot Raymond donderdag 19 februari jl. een persconferentie te geven voor de vaderlandse pers. Uit deze bleek dat om dit team zich een heel technisch hart begint te vormen. Ouders sluiten zich spontaan aan in een team rondom "onze jongens".

* Een technisch directeur, die zich niet schuwt om een bal uit de sloot te halen,
* Een persoonlijke video-analist, die samen met het technische hart de spelers individueel bekijkt en begeleid,
* Een scheidsrechter, die zich elke wedstrijd weer uitstekend profileert met z'n natuurlijke leidinggevende capaciteiten.
* En dan 2 energieke Limonade-Mama's met opbeurende woorden in de rust.

"Een staf om trots op te zijn"; aldus Trainer Raymond.

De journalisten waren vol lof over de talenten van AV MP1 en vroegen zich af of trainer Raymond zijn pijlen had gericht op een kampioenschap. Raymond sprak de wijze woorden; " één zwaluw maakt nog geen zomer!!!". Raymond wilde nog geen uitspraken doen en graag de wedstrijd tegen HSV afwachten.

En toen was het eindelijk zover!!!! Het publiek was weer massaal toegestroomd, ondanks het druilerige weer, de verwachtingen hoog gespannen. Fotografen langs de kant met grote lenzen hadden toch enige invloed op de talenten. Daarnaast het feit dat er toch wel een goede tegenstander op het veld stond, met overal het algemeen 'een jaartje meer' ervaring, bleek ook niet mee te werken in het score verloop.

Team 1 verloor z'n eerste wedstrijd met 1-10 om het vervolgens iets beter te doen en de tweede wedstrijd te verliezen met 0-1.

Team 2 verloor z'n eerste wedstrijd met 0-8 en kon niet verhelpen dat het z'n tweede wedstrijd ook verloor met de cijfers 0-10.

Opgeteld komt dit op een nederlaag van AV 1- HSV 29. Maar positief nieuws is dan wel weer dat we de penalty reeks met 8-6 wisten te winnen. 

Na afloop was het plezier er niet minder om en is dus gebleken dat ondanks het verlies, Alcmaria Victrix Mini Pupillen 1 sportief en met veel vreugde het spelletje speelt.

Trainer Raymond zal deze aankomende periode gebruiken om de voorjaarsdip te analyseren en te kijken waar de verbeterpunten liggen.
Voor de rest van jullie kan ondergetekende alleen maar zeggen;
Een fijne vakantie en tot over twee weken.

Een trotse ouder/supporter.

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route