algemeen nieuws

Thom Jutte maakt rentree in de zaal!
Categorie: Futsal 1

Thomas Jutte maakt zijn rentree in de zaal!

 

Aanstaande vrijdag, 6 maart, is het dan eindelijk zo ver. Thom Jutte keert terug in de zaal na langdurig blessureleed. De lange spits, goed voor meer dan 50 treffers in het eerste, maakt zijn opwachting tijdens de zaalvoetbalwedstrijd Alcmaria Victrix - WS 3. 

 

De tegenstanders uit Egmond reageren verrast op het snelle herstel van de atletische Jutte. "Alcmaria met hem in de gelederen in toch een sterkere ploeg, wij hadden verwacht op voorhand om eenvoudig de drie punten mee naar Egmond te nemen, maar gezien zijn aanwezigheid kan dit nog een lastig karwei worden", aldus aanvoerder Dennis de Waard. 

 

Jutte, die zijn sleutelbeen brak tijdens het juichen voor het Nederlands Elftal afgelopen zomer, is blij dat hij eindelijk weer de wei in kan. "Het herstel heeft lang geduurd, ik heb hard gewerkt aan mijn vooruitgang en ik hoop dat ik de jongens gelijk aan de hand mee kan nemen richting het kampioenschap. Mijn scorend vermogen is toch van meerwaarde, waar wij allemaal van mee kunnen profiteren".

 

Ook coach Mike Stoop is zeer tevreden dat hij Thom weer tot zijn beschikking heeft. "Thom is toch een speler die het verschil kan maken, aangezien hij vanuit elke hoek kan scoren en van elke halve kans een goal maakt, is hij van zeer toegevoegde waarde".

 

De Alcmaria zaalvoetbal selectie nodigt u dan ook van harte uit om aanstaande vrijdag dit schouwspel in het Sportpaleis te komen aanschouwen. Aanvang is om 20.10, koffie en thee is gratis. 

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route