algemeen nieuws

Alcmaria Victrix DA1 pakt periode titel
Categorie: Dames 1

Voor foto's en verslag

http://alcmariavictrixda12014-2015.ditismijnteam.nl/

 

Vandaag een dag met veel om over na te denken. Het overlijden van dhr. Horbach ,toch bij vele dames bekend en altijd zeer positief te spreken over de dames afdeling heeft indruk gemaakt bij de dames en de minuut stilte vooraf en rouwbanden zijn het minste wat we kunnen doen. We wensen de familie en vrienden en bekenden heel veel sterkte.

Het is in de 2de periode ongemeend spannend en nadat de talenten van Alcmaria in de 1ste periode als 2de eindigde was het zaak om vandaag tegen Geel Wit '20 DA1 te winnen om kans te maken op de 2de periode titel. Het werd een gala voorstelling de 1ste helft en de rust stand was 3-0 in het voordeel van Alcmaria. Concurrent Blokkers was al bijna klaar en bij punt verlies kon Alcmaria zowaar de periode pakken. Ruim in de 2de helft sijpelde het nieuws door dat Blokkers 0-0 had gespeeld en dus kon Alcmaria hun 1ste prijs pakken in dit nieuwe seizoen . Klasse meiden om in jullie 1ste seizoen in de 3de klasse (A-categorie) dit te realiseren. De uitslag werd een 5-0 overwinning en dus is deze titel in de pocket.

Het is het bestuur van Alcmaria dat na afloop de talenten tracteerde op een heerlijke rijsttafel van KOKUSAI Alkmaar en de daarbij behorende drankjes. Voorzitter Alex Beek gaf de dames nog een fijne speech en daarna was het aan de dames om er een feestje van te maken.

Names alle dames danken wij het bestuur voor het eten en drinken .Ook het kantine personeel voor hun inzet daarbij zullen wij niet vergeten. Saamhorigheid is alles en juist vandaag is het Alcmaria Victrix dat het laat zien.  Dat is waar een kleine club groot in is!

 

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route