algemeen nieuws

Nieuwe ronde, nieuwe kansen voor AV Mini Pupillen 1!!!
Categorie: MP1

Een nieuw jaar, een nieuwe wedstrijd, en wel de eerste echte competitieve uitwedstrijd. Op een gure zaterdagmorgen zette de positieve reeks zich voort naar 'De Kwekerij', de thuishaven van voetbalclub Sint Adelbert.

Nu gaat het gerucht rond door Alkmaar dat dit Mini Pupillen team van Alcmaria Victrix toch wel de sterren van de hemel speelt in het nieuwe kalenderjaar. Een geoliede machine, die zelfs een oefenwedstrijd op woensdag, tegen een niet nader te noemen tegenstander, in ondertal wist af te drogen. Maar de toegangskaartjes waren niet aan te slepen op deze zaterdag. De koffie juffrouw van Sint Adelbert draaide overuren terwijl ze gillend smeekte om versterking.
De pers tribune tot de nok toe gevuld en het gejoel van het meegereisde publiek terwijl onze sterren het veld betraden. Om het publiek nog enigszins te bespelen werd de warming up afgewerkt vlak voor de meegereisde menigte.

De teams werden in ingedeeld en de wedstrijden konden van start gaan!!! Na zinderende acties, geweldige combinaties en fantastische goals werd het een waar doelpuntenfestijn!!!

Team 1 won zijn eerste wedstrijd met 0-3 maar kon helaas niet voorkomen dat de tweede wedstrijd verloren ging met 4-0.

Team 2 won zijn eerste wedstrijd met 0-2 en besloot de tweede wedstrijd er nog een schepje bovenop te doen door te winnen met 0-6!!!

Ondergetekende kan zeer goed rekenen, dus optellend komt dit samen tot een totale einduitslag van 4-11!!! Dit betekent een primeur in de historie van Alcmaria Victrix!!!!! Een mijlpaal; de eerste echt uit overwinning in competitie verband!!! Wederom een glunderende trainer, die naar het schijnt, gek gebeld is door scouts uit de gehele provincie....!!!!!

Professioneel en vol plezier namen onze kanjers nog de strafschoppen die werden afgesloten met het sportieve handenschudden.
Een enkele speler was zo sportief/professioneel, dat hij zijn shirt bijna uittrok om het te ruilen met z'n tegenstander, of zoals later bleek; we hebben hetzelfde hemd aan!!!

Op naar volgende week, een thuiswedstrijd tegen HSV!!!

Een trotse ouder/supporter

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route