algemeen nieuws

Talentvolle Mini Pupillen op de vroege morgen
Categorie: MP1

We schrijven een vroege heldere zaterdagmorgen in De Egmonderhout, de thuishaven van Alcmaria Victrix. Aanvang 09:00: Een goed gevulde Mini Pupillen Arena, met supporters afkomstig vanuit heel Noord Holland. Deze menigte is in alle vroegte uitgerukt voor een viertal wedstrijden tussen de kanjers van Alcmaria Victrix en De Foresters. Gehuld in de shirts van Manchester United en Barcelona trokken "de jongens van Alcmaria" ten strijde.

Een scherpe warming up en het enthousiaste publiek kon niet voorkomen dat beide teams terugdeinsden voor hun tegenstander.
Het vroege tijdstip, de scherpte en het enigszins fysieke spel van de tegenstander en de wave die rondging door de hele MP Arena, maakten indruk op de spelers. Maar door de aanwijzingen en het enthousiasme vanaf de zijlijn werden de talenten wakker geschud en toonden veerkracht!!!

Team Barcelona wist in zijn eerste wedstrijd zich zeer sterk terug te vechten van een 0-2 achterstand tot een 2-2 gelijkspel.
In de tweede wedstrijd bleek De Foresters iets te sterk en ging helaas verloren met 1-3.

Team Manchester United won na een achterstand z'n eerste wedstrijd met 2-1. De tweede wedstrijd eindigde in een bloedstollende thriller waarin Manchester United terugkwam van een 0-3 achterstand en dit om wist te buigen in een 3-3 gelijkspel.

Een ochtend waarin bleek dat positief blijven, samen (over) spelen, en plezier hebben in het spelletje het beste werkt!!! Het publiek heeft hun helden beloond met een daverend applaus. Trainer Raymond had een lach van oor tot oor toen "zijn" mini pupillen het veld afliepen. In de wandelgangen gaat het gerucht dat er verschillende topclubs al aan het informeren zijn bij trainer Raymond over deze toppers!!!

Op naar de volgende wedstrijd!!!

Een trotse ouder/supporter

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route