algemeen nieuws

Alcmaria DA1 is blij met Balsponsor 'Du Jambon"
Categorie: Dames 1

Bal sponsor is vandaag ‘Du Jambon’

Dit bedrijf wordt gerund door Jolein van der Ham. Al jaren lang speelster en liefhebber van het voetbal bij Alcmaria Victrix. Op 1 okt.2005 haar 1ste wedstrijd spelend uit tegen DTS als MD1 speelster. Jolein wordt gezien als een zeer waardevolle  enthousiaste persoonlijkheid binnen het team maar ook daarbuiten.

foto Paul van der Molen  http://www.oypo.nl/dpsportfoto

Haar bedrijf is opgestart in haar eigen omgeving thuis. Haar riante slaapkamer is omgetoverd tot een zeer professionele salon. Menige dame maar ook heer hebben de weg naar haar salon gevonden . Als schoonheidsspecialiste heeft zij zich zeer vak bekwaam ontwikkeld in de afgelopen jaren. Medisch pedicuren , wenk brouwen modeleren, niets is Jolein vreemd als het gaat om de behandelingen die zij bij elk individu kan gaan doen.

Toch wel een unieke situatie. Van speelster naar Balsponsor. Uiteraard is het een promotie van haar bedrijf wat voor op staat maar zegt Jolein terecht “het is ook een gun factor” Wij zijn als team ontzettend blij hiermee en Jolein heeft nog iets leuks in petto ook voor de talenten.

 

Buiten de professionele aanpak geeft zijn leden van de club ook nog eens 10% korting op haar behandelingen. Geweldig stukje service erbij.

Afspraak maken is uiteraard een pré en zij is te bereiken op nummer

06-16488515

Beautysalon Du Jambon, the place to be!

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route