algemeen nieuws

Dames 1 volgend jaar in Golden League
Categorie: Softbal Dames 1

Het nieuws komt wat later dan gebruikelijk, onze dagelijkse reporter is aan het genieten van zijn welverdiende vakantie, dus die is even helemaal van de radar.

Afgelopen zaterdag waren onze meiden afgereisd richting Utrecht om daar ten strijde te trekken tegen het altijd lastige UVV. Helaas konden ze na een potje waterpolo en watersliden weer huiswaards keren met een buslading vol toeters en bellen.

Zondag was de herkansing, de bus zat volgeladen met de meereisde supporters en de meiden begonnen aan hun eerste wedstrijd. Dit was een waar titanenstrijd, er werdt tot de 8ste inning doorgestreden, maar helaas trok Alcmaria Victrix aan het korte eind.

De meiden werden zenuwachtig voor de tweede wedstrijd, die moest immers gewonnen worden voor de directe plaatsing in de Golden League... Sandra heeft in de pauze een flinke peptalk gegeven, en de meiden hebben wonderthee gedronken, want ze vlogen uit de startblokken. 4 hits in de eerste inning en 4 runs, 0-4 voorsprong. 9 hits en 3 runs later in de 5e inning was de strijd gestreden en kwamen de meiden van Alcmaria als winnaar van het veld!

Het was een spannend seizoen en er is goed gestreden door de meiden!

Op naar volgend seizoen in de Golden League!

Dames 1 Golden League

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route