algemeen nieuws

Eventuele Beslissingswedstrijd Dames 1
Categorie: Softbal Dames 1

Gisteren ontvingen wij deze mail van de KNBSB, het gaat dus over het eventueel gelijk eindigen in de plaatsing poule voor de Golden League 2015, de voortzetting van de huidige Hoofdklasse, onduidelijk is nog tot op heden of er 2 of 3 plaatsen beschikbaar zijn, hangt ervan af of het overleg van 8 oktober ook Jong Oranje in de Golden League plaatst. De 1e berichten hierover zijn dat Jong Oranje geen plek in de Golden League krijgt, dat betekent dat er 3 ploegen geplaatst gaan worden in de Golden League.

Beste verenigingen deelnemend aan de Softbal Dames Plaatsingspoule, 

Het is bijzonder spannend in de Softbal Dames Plaatsingspoule. Aanstaande zaterdag 11 oktober staan de laatste wedstrijden op het programma. Gezien de huidige stand op de ranglijst is het mogelijk dat twee of meer teams gelijk in puntenaantal kunnen eindigen. In dat geval zal er dan conform het Reglement van Wedstrijden Wedstrijdsport artikel 5.19 lid 6 een beslissingswedstrijd of beslissingsdriekamp moeten worden gespeeld. 

Deze beslissingswedstrijd of beslissingsdriekamp zal direct op zondag 12 oktober op het softbalveld van HCAW in Bussum worden gespeeld.

  • In het geval van één beslissingswedstrijd zal de aanvangstijd 14.00 uur zijn.
  • In het geval van een beslissingsdriekamp zullen de aanvangstijden zijn 11.00, 13.00 en 15.00 uur.

 

Ik wens u allemaal heel veel succes aankomend weekend!

 Roy Vink manager Competitiezaken KNBSB

 
 

 

 

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route