algemeen nieuws

HCAW III helpt Honkbal 1 bijna aan titel
Categorie: Honkbal Heren 1

Rond 19.00 uur maakte de groepsapp van Honkbal 1 overuren. Op de KNBSB uitslagen site was de uitslag van de wedstrijd Boekaniers - HCAW III verschenen, en daar stond 3 - 4, dus een nederlaag voor Boekaniers, zou dat een vergissing zijn??

Via Roy Berrevoets (de legendarische coach van het net zo legendarische HCAW II, beter bekend als Reservenreserven) ontving ik de volgende mail met een klein verslagje van de wedstrijd.

Capo (Casper van Beek) gooit prima, maar twee hits tegen. Toch komt Boekaniers 3-1 voor in de tweede acht. Op een squeeze Play + een fout. 

In eerste 9 wordt Frank van Heijst naar de heuvel ‎gestuurd om een de boel op slot te gooien, terwijl HCAW in inning 6-7-8 toch echt kansloos was op Bobbie van Duuren. Een paar hits van Diederik Klaassen, Jerry Frank, Tim Elfrink en 2 x opzettelijk vier wijd om dubbel spel te creëren, later, staat HCAW echter met 3-4 voor. Een 123 inn in tweede 9 is Boekaniers een illusie armer. Kwam op mij over als klassiek geval van onderschatting. 

Deze uitslag betekent dat Alcmaria komende zaterdag 4 oktober om 14.00 uur aan de laatste etappe op weg naar de titel gaat beginnen, men speelt dan thuis tegen DVH en bij winst is de titel een feit, Dat houdt ook een promotie naar de 1e klasse in, het niveau waarop wij zeker willen acteren. 
U bemt uiteraard allemaal hartelijk welkom om de mannen de steun te geven om deze droom waar te maken. Dus, zaterdag 4 oktober 14.00 uur aan het Honkpad Alcmaria Victrix - DVH, Be There.

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route