algemeen nieuws

A1 heeft het lastig
Categorie: A1

De A1 speelde zondag de laatste van de oefenwedstrijden/ bekerwedstrijden voor de start van de competitie volgende week. De mannen van de A1 hebben het best lastig. Drie teams moeten samengesmolten worden tot één team. Daar is tijd voor nodig en deze tijd moet ook worden genomen, door alle betrokkenen.

Het zijn dingen die niet vanzelf gaan. Langs de kant is duidelijk te zien dat er een duidelijke stijgende lijn in zit, maar ook nog diepe dalen. Zondag was een mooi voorbeeld. Een heel acceptabele eerste helft tegen de A1 van Koedijk werd afgesloten met een 2-1 achterstand, maar met kans op meer. Na de thee zijn dan tien minuten van onoplettendheid genoeg om het nog wankele evenwicht de verkeerde kant op te doen slaan. Binnen10 minuten stond de stand van 5-1 op het scorebord.

Hierna beginnen enkele op elkaar te mopperen en gaat het van kwaad tot erger. Dat is dus wat we niet moeten doen. We moeten niet op elkaar mopperen. Iedereen doet zijn best en de stijgende lijn zit er wel degelijk in en moet nu worden uitgebreid. Dat lukt niet door op elkaar te mopperen, maar alleen door positief elkaar aan te moedigen, zorg met elkaar dat het een team wordt er zit genoeg potentie in het team.

Zondag is Bart de trainer ook weer terug. Laat hem zien dat er stappen gemaakt zijn de afgelopen twee weken. Ik ben er van overtuigd dat wanneer iedereen de schouders er onder zet en met name positief naar elkaar toe is, het uiteindelijk een mooi jaar gaat worden.

 

 

 

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route