algemeen nieuws

Almaria wint "nachtwedstrijd" van Zilvermeeuwen
Categorie: Zondag 1

Alcmaria speelde woensdag avond de tweede bekerwedstrijd. Uit tegen de zaterdagvoetballer van Zilvermeeuwen werd het uiteindelijk 2-6. Alcmaria speelde met Vince Verhagen op de goal, Nick is nog altijd op vakantie. Veder waren enkele spelers er niet vanwege werk en was Beau terug na een schorsing en speelde voor het eerst dit seizoen ook Roy weer mee. Alcmaria was veel beter dan de tegenstander.

Licht situatie bij begin tweede helft

Door eigen slordigheid in de aanval zorgde Alcmaria er voor dat de dubbele cijfers niet werden gehaald. Hier deed de grensrechter van Zilvermeeuwen nog een duit in het zakje. Vier goals werden afgekeurd wegen, vermeend buitenspel, heel vervelend en irritant. Goed van onze jongens dat zij zich daardoor niet hebben laten provoceren. Hiermee is eigenlijk het verhaal van de wedstrijd wel vertelt. Het was een beker duel dat niet zo gespeeld had mogen worden. Ik neem aan dat de foto’s genoeg zeggen. Zo kan je niet normaal voetballen. Hier zouden verenigingen en KNVB zich toch ook achter de oren moeten krabben, dit levert gewoon gevaar voor de spelers op en frustratie onder de toeschouwers, ook die met bril.

Licht situatie einde wedstrijd

Zaterdag speelt Alcmaria thuis tegen Zaanlandia de laatste bekerwedstrijd, om door te gaan moet er worden gewonnen en er meer worden gescoord dan Egmondia doet tegen Zilvermeeuwen. Aanvang 17.00 uur.

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route