algemeen nieuws

Kick-off seizoen A1
Categorie: A1

Zaterdag was de kick-off van het seizoen voor de A1. Een team samengesteld uit jongens die vorig seizoen in de B1 speelden, jongens die vorig seizoen in het derde voetbalden en een aantal nieuwe jongens die elkaar wel kennen, maar de overige Alcmarianen nog niet. Er moest dus wat gebeuren.

Bart, onze trainer, had zijn connecties in het voetbal aangesproken en hoorde dat Villalreal met B junioren in de buurt trainden. Voor de reserves werd nog een wedstrijd gezocht. De link was snel gemaakt. Vlak voor het gebeuren zegde de Spanjaarden echter af. Gelukkig had Alcmaria een back up programma dat zo uit de kast kon worden gehaald. Geeft wel de professionaliteit van dit trainers en coach, Edgar, koppel aan.

Het werd een heel gezellige dag en avond, waar ouders en spelers elkaar hebben leren kennen onder het genot van een hapje en een drankje. Het was echt top. Iedereen die dit mogelijk hebben gemaakt onwijs bedankt. Dinsdag begint het seizoen officieel met een bekerwedstrijd uit bij Egmondia. Kunnen we gelijk zien wat deze mooie kick-off heeft opgeleverd.

 

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route