algemeen nieuws

Honkbal 1 overklast Kinheim II
Categorie: Honkbal Heren 1

Alcmaria – Kinheim II 7 – 0.

Alcmaria trad vandaag op een fraaie zondag middag aan tegen het oude Dream-Team, ik zeg met opzet, oude, want de mannen hebben de leeftijd bereikt dat het allemaal niet meer zo soepel gaat. Alcmaria was hot vandaag, Joran Klarenbeek gooide een complete game shut out wedstrijd, na gister samen met vader Frans 135 km over de Limburgse heuvels gefietst te hebben, dat mag hij meer doen als hij zondag weer zo gooit. Had wat last van zijn stokken, maar een APC tje hielp. Voeg daarbij een red-hot Michael Pluijmers, 4 uit 4 vandaag en verdedigend 8 nullen en het is duidelijk waarom er aan het einde een 7 – 0 overwinning bijgeschreven werd.
Alcmaria vloog furieus uit de startblokken, Wilfred Jelsma, de Kinheim starter, kreeg gelijk 1 al 5 tikken om de oren, met 1 x 4 wijd en er stond al 4 – 0 op het bord en zo bleek later de wedstrijd al gespeeld. Kinheim werd de gehele wedstrijd super strak gehouden, slechts 2 x kwam er een loper op 2 kijken, uiteindelijk bleken 3 glippers en 2 tikken goed voor 5 Kinheim lopers, en daar win je geen wedstrijden mee.
Alcmaria ging ook in de cruise stand, gelijk 4 werd het 6 – 0, door 2 hits, een mispeer en een hbp, gelijk 8 werd het 7 – 0 en kon Joran met zijn veld, de klus klaren, in 2 uur en 5 minuten lag het werk plat. Het talrijk opgekomen publiek kon het wel waarderen, voor de voetbal thuis. Oh ja, de muziek deed het weer, geeft toch veel meer sfeer aan de wedstrijd. Zat ergens sluiting in een plug, na 4 uur zoeken gevonden.

 

Box score

Kinheim II                              0-0-0-0-0-0-0-0-0
Alcmaria                                
4-0-0-2-0-0-0-1-X

Werpcijfers;
Alcmaria
Joran Klarenbeek (9)             
5-0-2-3

Kinheim II

Wilfred Jelsma (7)                  3-2-10-4
Toine Jager (1)                      
0-0-2-0

Slaggemiddelden;
Michael Pluijmers 1.000 (4 uit 4), Marco Hoogeland & Jeremie Fresen .500, Rob vd Kamer .333, Joran Klarenbeek & Taeke van Kuijk ..250 en Tim van Ee .200.

Midweeks geen wedstrijd, komende zondag 22 juni 14.00 beginnen wij aan de terugronde, uit bij Thamen liepen wij tegen een 3 – 2 nederlaag aan in 10 innings, dat vlekje dienen wij weg te poetsen om zicht op de beker te blijven houden, dus u bent weer van harte welkom aan het Honkpad, houd even rekening met werkzaamheden aan de Honkpad brug, deze is van 16 tm 27 juni gedeeltelijk afgesloten, het veld is wel te bereiken, maar misschien moet u wat verder parkeren.

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route