algemeen nieuws

Een trotse ouder
Categorie: Honkbal Pupillen 1


Zondag 25 mei 2014.

Wedstrijd: Pupillen 1 tegen Odiz Frogs

Als ik aankom op het honkbalveld zijn de jongens al flink in beweging. Het enthousiasme is goed te zien.

De ouders zitten in het zonnetje en genieten ook.

We hebben allemaal zin in de wedstrijd.

Een van de jongens had zelfs aangegeven dat hij best wel een beetje zenuwachtig was. Toen zijn moeder vroeg, waarom dan? Antwoorde hij:’dat je nooit je tegenstander moet onderschatten’. Wat een geweldige mentaliteit.

Ik moet wel zeggen dat ik vind dat Dennis en Jeroen de jongens fantastisch coachen, wat een positieve feedback krijgen onze mannen. Dit maakt dat de jongens onder elkaar ook super zijn, ze geven elkaar goede instructies en moedigen elkaar goed aan.

We starten in het veld met Pepijn als pitcher en Tygo maakt zijn debuut als catcher. 

Marcel de vader van Mike is de scheidsrechter en wat doet hij het leuk. Ik vind het grappig om te zien hoe de slagmannen altijd een beetje onder de indruk van hem zijn.

In de eerste inning maken de Odiz Frogs 3 punten. En ze maken een vangbal, een hele mooie actie. Maar onze jongens hebben het heel goed gedaan. De wedstrijd was weer ontzettend spannend. Wat een mooie momenten, wat groeien de jongens in hun spel.

Gijs heeft deze wedstrijd zijn eerste 3-honkslag geslagen en wat hebben we gejoeld bij de homeruns van Dylan, Gregory en Tim.

Ze hebben gewonnen met een prachtige stand van 16-4.

Na 5 wedstrijden waarvan ze er 4 hebben gewonnen kan ik alleen maar zeggen dat het een genot is om naar de pupillen 1 te kijken. Ik zit regelmatig met zweet in mijn handen zo spannend vind ik het. 

Ik kijk dan ook al uit naar de wedstrijd van volgende week zondag 10.00 uur, dan spelen we tegen de Herons.

Irene Duijm

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route