algemeen nieuws

Dames 2 pakt drie punten tegen Olympia Haarlem
Categorie: Softbal Dames 2

Dames 2 pakt drie punten tegen Olympia Haarlem.

Afgelopen zondag mocht dames 2 om elf uur in Haarlem aantreden tegen Olympia Haarlem. Een team waar vorig jaar ook tegen werd gespeeld.

 Voordat de wedstrijd begonnen was, was bijna de eerste geblesseerde van Alcmaria al een feit. Tijdens de pre-game had korte stop Margro een wat mindere aangooi naar eerste honkvrouw Annemarie, die daarop dacht dat ze de bal ook wel kon wegkoppen! Zou dat haar eerste blauwe oog betekenen? Gelukkig kon Annemarie, na een tijdje met een bekertje ijs tegen haar oog te hebben gezeten, toch nog spelen.

 In de eerste wedstrijd gebeurde er niet veel aan beide kanten. Zo af en toe een honkslag, een fout, een vangbal, een nul maar geen van beide teams wist tot scoren te komen. Tot de 6de inning. In de 6e inning wisten de meisjes van Alcmaria twee maal te scoren wat de stand bracht op 0-2. Nog twee maal het veld in en dichthouden! En dat gebeurde ook. Zo wist dames 2 de tweede wedstrijd van het seizoen te winnen met 0-2. Op naar de volgende wedstrijd.

 In de tweede wedstrijd begon Alcmaria gelijk fel aanslag en wist gelijk een paar punten te scoren. Helaas, liepen we ook een punt mis door een mooie aangooi van de middenveldster van Olympia Haarlem naar de thuisplaat. In het veld begon Evelien aan haar tweede wedstrijd als pitcher en werd na twee inningen overgenomen door Britt. De tweede wedstrijd gebeurde er iets meer dan in de eerste wedstrijd. Zo stond het in de gelijkmakende 7de inning 5-7 voor Alcmaria. Nog drie nullen te gaan.. Helaas, wist Olympia toch nog twee punten te scoren, waardoor er uiteindelijk gelijk werd gespeeld met 7-7.

 Aankomende woensdag 7 Mei speelt dames 2 een inhaalwedstrijd tegen DVH. Dus heeft u zin in een avondje softbal? Dan zien wij u graag woensdagavond om 20.00 uur langs de lijnen staan! Tot dan!

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route