algemeen nieuws

Groningen uit, altijd lastig.
Categorie: Softbal Dames 2

 

Groningen uit, altijd lastig..

 

Afgelopen zaterdag had dames twee hun eerste competitiewedstrijd in Groningen. Na een lange rit in de auto stonden er om half drie tien meisjes klaar van Alcmaria tegen een hele hoop van Caribe.

 

De twee wedstrijden waren wedstrijden die je eigenlijk snel wilt vergeten. Aan slag zijn er mooie honkslagen geslagen, maar ook hele mooie vangbare hoge ballen. En in het veld? Zijn er naast een aantal mooie dingen. Toch ook een hoop dingen gebeurd die niet vergeten moeten worden, maar waar de komende weken zeker op getraind gaat worden.

 

In de eerste wedstrijd wist Alcmaria het nog redelijk dicht te houden. Uiteindelijk werd er toch verloren met 9-5. De meisjes van Caribe hadden hun slagkunsten wel al laten zien, maar deden dit de tweede wedstrijd dunnetjes over. Zo was er zelf een meisje van Caribe die haar eerste out of the park homerun kon noteren. Uiteindelijk werd de mercy rule toegepast en was de tweede verloren wedstrijd een feit.

 

Dames twee weet nu weer een beetje wat verliezen ook alweer inhield. En weten dat ze aan de bak moeten in de eerste klasse. Aankomende zondag mag dames 2, hopelijk weer in volle sterkte,  om 14.00 uur thuis aan de slag tegen Amsterdam Pirates. Tot zondag!

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route