algemeen nieuws

B1 verliest in Castricum
Categorie: B1

De zaterdag B1 speelde uit bij Vitesse’22. Beide teams hebben een grote voorkeur om thuis te spelen. Voor de winterstop verloor de B1 bij Vitesse met 7-1 en na de winsterstop won de B1 thuis met 7-1. Nu dan weer een uitwedstrijd. Vitesse een fysiek heel sterke tegenstander, zette Alcmaria vanaf het begin onder druk. Echter zonder tot echte kansen te komen. De grootste kans was er zelfs voor Alcmaria.

Een diepe bal op Nick zorgde voor een overtreding op Nick binnen de zestien. De scheidsrechter legde de bal er echter buiten en gaf ook geen kaart terwijl het wel degelijk een doorgebroken speler was. Hierna werd er in de as nog na gemopperd en daardoor de taken werden verloochend en mocht Vitesse dwars door het centrum heen opstomen en vrij binnen schieten. Alcmaria was even de kluts kwijt en binnen 8 minuten stond het 4-0, waarna de rust als geroepen kwam.

Voor de ouder/supporters was het overigens een heerlijke middag. Of op het terras bij de kantine of op het gras langs het veld in het zonnetje was het heerlijk toeven. De tweede helft herstelde Alcmaria zich prima. Ondanks enkele goede mogelijkheden bleef de stand echter 4-0.

Een moment om van te leren. Niet blijven mokken op de scheidsrechter, ook al zou je gelijk hebben, maar doorgaan met voetballen. Dan zouden de eerste en derde goal nooit gevallen zijn. Volgende week een vrij weekend en dan de 12de april weer verder.

Vrij zijn de mannen van de zaterdag en de zondag B1 echter niet. De mannen willen natuurlijk weer op een buitenlandse reis met Pinksteren en dan moet er geld komen. De ouders bakken al weken taarten welke in de kantine worden verkocht, maar nu moeten de mannen zelf weer aan de bak. Zaterdag wordt er weer auto’s gewassen op de parkeerplaats bij Alcmaria. De exacte tijden en kosten volgen deze week nog in een aparte vermelding.

 

 

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route