algemeen nieuws

Honkbal 1 1e win
Categorie: Honkbal Heren 1

Zondag trad Heren 1 opnieuw aan voor de 3e wedstrijd van het weekeinde. De vraag was of de zomertijd en het feestje van de nacht daarvoor redelijk verwerkt was. De 1e 3 innings zagen er veelbelovend uit, Domstad Dodgers kreeg weinig ruimte maar ook Alcmaria kon geen potten breken, kreeg wel regelmatig lopers op de kussens maar de punch bleef uit, 0 - 1 begin 4. Na een werperswissel liep DD verder uit 0 - 7 en wist AV daar slechts 1 puntje tegen over te stellen.

Maar waar AV nog een blik met werpers beschikbaar had, was de koek bij DD op. men ging de 9e inning in met een 9 - 9 tussenstand, hierin profiteerde DD van wat gegrabbel en deelde nog wat tikken uit, goed voor een 9 - 13 tussenstand. In de laatste slagbeurt gebeurde er weer van alles, waar het binnenveld van DD lang erg solide speelde werd er nu druk gegrabbeld, voeg daarbij 4 hits en werd na 3 uur en 20 minuten het winnende punt gecreeerd, 14 - 13.

Werpers

Domstad Dodgers 3 man 3-8-13-8
Alcmaria Victrix    5 man 5-2-12-4

Aanval

Rob vd Kamer      3 uit 5
Michael Pluijmers  3 uit 5
Marco Hoogeland  3 uit 6
Kevin Miner          1 uit 4
Joran Klarenbeek  1 uit 4
Michael vd Horst   1 uit 5
Quincy Jones        1 uit 6

Komend weekeinde staat er weer een dubbel op het menu, zaterdag uit bij Flying Petrels en zondag thuis tegen Caribe, komt dat zien.

 

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route