algemeen nieuws

Alcmaria D5M winnen van Victoria O. D5M.
Categorie: D5M

Vandaag voor onze jongste talenten een uitwedstrijd tegen Victoria O. Deze oranjehemden uit Obdam zijn de competitie goed begonnen en een zware wedstrijd staat dus op het programma voor onze meisjes. Coach Chantal heeft er genoeg mee vandaag en weet dat het moeilijk zal worden. Om 12.30 is de aftrap en  gaat de wedstrijd snel heen en weer. Beyza staat samen met Noa achterin en weet de aanvallen tegen te houden. Het is ook Kimberly die met Isaura  de eerste kansen krijgt maar de keepster kan de ballen tegenhouden. Het is heel spannend en ook al krijgen beide teams kansen blijft nog even 0-0. Dan is het moment van Kimberly als ze via de haar bekende wijze zich vrij speelt en de 0-1 scoort. Gillende meisjes op haar af stormend en ze loopt met een grote glimlach het veld weer op. Aan de andere kant is het India die als en echte prof in de goal staat en per week beter en beter wordt.

Goed aangemoedigd snapt ze precies wat van haar wordt verlangt. Prachtige reddingen voor haar en we gaan de rust in met een 0-1 voorsprong. Coach Chantal geeft aan wat belangrijk is in de 2de helft en dan komen ze weer het veld op.  Suhayme en Isaura dollen de andere meisjes keer op keer en Jane laat zien dat lengte geen invloed heeft in het veld. Zij is het die al solerend door de verdediging van Victoria O. gaat en heel beheerst de 0-2 scoort. Wat een actie en wat een goal. De coach van de tegenstander krabt zich achter de oren. Hoe kan zij dit nu al beheersen.

Dan is de beurt aan Ivonne als ze weer eens een schot lost van 15 meter . De bal gaat net over!!!!. Wat een kracht heeft ze nu al in haar benen. Hannah werkt zich een slag in de rondte maar ziet elk schot van haar gestopt worden. Nynke heeft de taak vandaag om elke aanval van Victoria O. tegen te houden en loopt inderdaad constant in de weg bij de tegenaanvallen. Ze geeft Isaura ook de kans om dus de 0-3 te scoren. Het feest compleet en het wordt gevierd ook. Coach Chantal glimlacht en weet dat het goed is vandaag. Het grootste compliment krijgt India vandaag. Dankzij haar goede keepers werk blijft Victoria O. met lege handen achter.

Goed gedaan en een compliment voor het team.

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route