algemeen nieuws

Honkbal pupillen pakken winst bij koploper
Categorie: Honkbal Pupillen 1

De honkbalpupillen traden vandaag aan tegen koploper Herons in Heerhugowaard. De Alcmarianen verkeren al een aantal weken in een bloedvorm, behoudens een slippertje vorige week, en waren ook vandaag niet van plan te verliezen.

Alcmaria nam gelijk een 0-4 voorsprong. Door slechte controle bij de Herons-werper Max en een mooie double van Dylan Farley werd de druk direct bij de koploper neergelegd. Jammer genoeg had ook onze pitcher Jelle last van een mindere controle en moest Alcmaria toezien hoe Herons de stand weer gelijk trok 4-4 door o.a. een mooie 3-pitter van Jelle vd Lelie.

Vervolgens bleef het een inning droog qua score en begonnen we aan de 3e inning.

Het werpen bij Alcmaria werd overgenomen door Tommy terwijl aan waardse kant de pitcher al vervangen was door Jelle vd Lelie.

Op het werpen van Tommy kon Herons géén potten breken maar ook Alcmaria kon dat niet op de nieuwe Herons-pitcher waardoor de gelijke stand bleef staan.

In de laatste slagbeurt moest Herons haar pitcher vervangen omdat deze het maximaal aantal innings had bereikt. Het werpen werd overgenomen door Wesley en hij werd direct hard geraakt door onze slagmensen.

Homeruns van Dylan en Tommy met daarbij hits van Jelle en Christiaan zorgden voor een 4-8 stand die vervolgens vakkundig werd vastgehouden tot het eind.

Mannen, gefeliciteerd met weer een knappe overwinning.

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route