algemeen nieuws

Alcmaria DA1 + DA2 door in de Beker
Categorie: Dames 1

Vandaag mogen we trots zijn op alle meisjes/dames team van Alcmaria Victrix. Nadat gisteren de meisjes D en C door de poule fase heen waren gekomen stonden vandaag de Dames op het veld om dit ook te mogen proberen .

De talenten van Alcmaria DA2 moesten uit tegen Ado'20 DA3. Na overwinningen op Hercules Zaandam en Oosthuizen was het zaak om geen punten te morsen. Coach Valerie had met 13 talenten de taak om van de talenten uit Heemskerk te winnen. Na een moeizame start  is de wedstrijd in het voordeel van Alcmaria beslist. 1-3 winst en Kim scoorde 3x. Top gespeeld  en verdiend om door te gaan.

Het was Alcmaria DA1 die onder leiding van Coach Ron naar RKEDO afreisde om het zelfde resultaat te boeken. Tegenstanders HSV Sport en Foresters was al van gewonnen en vandaag kon ook de kroon op het werk gezet worden. Een zware wedstrijd die eindigde zoals het begon. 0-0 stand en door een beter doelsaldo gaat Alcmaria door in de beker.

Dat de afdeling Meisjes/Dames met ALLE teams door zijn mogen we zeer trots zijn. Keihard gewerkt en getraind en zo zie je maar weer. Door werk en inzet en een goede organisatie kan er veel gebeuren.

 

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route