algemeen nieuws

Zvezda - Alcmaria Victrix 0 - 1
Categorie: Softbal Dames 1
Zvezda – Alcmaria Victrix 0 - 1

Ook de Russische kampioen werd vanavond in een super spannende pot aan de zegekar gebonden. Na 7 innings stond er 0 – 1 op het scorebord en dan weten de kenners dat het een pitcher duel is geweest. Femke van Dusschoten groeide vanavond tot de man off match, legde de Russische Trojka aan de ketting, liefst 11 x 3 slag werden er in de boeken geschreven. Ook het veld liet geen steken vallen dus werden de punten schaars.

In de 1e 4 bereikte Anne Blaauwgeers door een foute aangooi van de werpster op een stootslag het 1e honk, zus Maaike offerde haar verder, Amy Moore kwam ook met een hit door en Jessie van Aalst mocht een RBI bijschrijven, 0 – 1. Ook Alcmaria kreeg verder weinig kansen meer en werd de wedstrijd door Femke met een ferme 3 slag uitgegooid.

Een lange zware dag werd met 2 overwinningen afgesloten. Morgen staan er weer 2 zware wedstrijden op het programma, 12.30 tegen Nika Duhl uit de Oekraïne en als toetje wordt er een gepoogd het superieure Caserta uit Italië te verslaan, dat gebeurt om 17.30 uur. Afhankelijk van deze resultaten wordt het verdere programma vanaf donderdag vastgesteld. U leest het verder.

Boxscore
Alcmaria Victrix         0-0-0-1-0-0-0
Zvezda                     0-0-0-0-0-0-0

Werpcijfers Alcmaria Victrix Femke van Dusschoten 11-2-3-1
Zvezda                              Eronina Ekaterina          8-0-4-1

Slaggemiddelen Maaike Blaauwgeers .500, Amy Moore, Jessie van Aalst & Laura Treurniet .333.

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route