algemeen nieuws

Dames 3 pakt 4 punten.
Categorie: Softbal Dames 3

Dames 3 wint 2 prinsheerlijke potjes, 1 x ruim, de 2e krap

Op verzoek van Dhr. HA te C zijn vandaag de verslagen met de voornamen vermeld, hij heeft het vorige verslag met de ledenlijst ernaast moeten puzzelen om uit te zoeken wie wie is, en daar zal ik graag aan voldoen.

In de 1e wedstrijd werd de cirkel aan Annemarie en Maaike toevertrouwd en dat pakte wonderwel goed uit, in 5 innings wisten slechts 5 engeltjes het honk te bereiken, voor 2 daarvan werd de loper naar het 2e honk uitgelegd maar dat was wel het maximale wat bereikt kon worden, de nul was bij voorbaat verzekerd.
Aanvallend trok men gelijk 1 gelijk fel van leer, Saskia ontving een bal op haar lijer en Anne trippelde haar naar thuis, 1 – 0.

Gelijk 2 ging het hek van de dam, de punten stroomden binnen, Kimberly, Michelle, Bianca, Debby, Saskia, Anne en Margo voltooiden hun rondje op een rommelig Angels veld, de nodige 4 wijd en wat hits, de 8 – 0 was een feit en de wedstrijd gelopen.
Gelijk 3 werd het nog eventjes dunnetjes overgedaan, een dikke 2 out rally, nadat Bianca door het messcherpe oog van Dhr. Kramer wegens het te vroeg verlaten van het 1e honk uitgegeven was, raakte Dhr. Rooker in de knoei met de count, dat leverde hem uiteindelijk een hartelijke correctie en omhelzing van Dhr. Prins op, hij staat nu nog te genieten.
Maar na dit intermezzo wisten Debby, Saskia, Anne, Margo en Carolien wederom de pen van de scoorder in beweging te krijgen, met 1 & 2 bezet werd Anne tactisch met een ow op 1 erbij gezet door Dhr. Prins, die daarna door Margo getrakteerd werd op een base clearing triple, slim hoor bij een 8 – 0 achterstand. Uiteindelijk bleef de teller staan op een 13 – 0 overwinning.

De 2e wedstrijd verliep totaal anders, 1; de engelen scoorden nu wel, 2; dames 3 deed dat nu wat zuinig aan, maar wel voldoende voor de winst. Achter de brede rug van Bianca verschenen nu weer slechts 5 engelen op de Bollo honken, waarvan er 1 door een glipper in het buitenveld zelfs de thuisplaat wist te halen. Maar dat betekende wel de gelijkmaker omdat Margo gelijk 2 door een db de 1 – 0 gescoord had.

Gelijk 4 werd het 2e punt binnen gehengeld, Leontine opende met een honkslag, werd tactisch als pinchrunner door Caroline vervangen en zag dat het buitenveld op een tik van Kimberly ook niet waterdicht was waardoor Caroline vanaf 1 direct door kon stomen naar de thuisplaat voor een 2 – 1 voorsprong die in de resterende 2 slagbeurten van Blue Angels fier overeind bleef. Van de Prins geen kwaad stapten de dames met 4 punten in de pocket van het veld.

Komende vrijdag trekken de dames naar Haarlem, DSS staat op het programma, een dubbel die er eerder uitgeregend is. Met wat hulptroepen in de gelederen moet het mogelijk zijn Piet Pannen en zijn meiden kort te houden. U gaat het lezen.

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route