algemeen nieuws

Honkbal 1 pakt de 2e winst
Categorie: Honkbal Heren 1

Alcmaria pakt de 2e winst, 3 -2 tegen Almere Magpies.
 

Voor de vorige winst was 3,5 uur werk en werden 7 werpers gebruikt, vandaag konden na 1 uur en 55 minuten en 2 werpers de spullen opgeborgen worden. Beide werpers gooiden een complete game, Tim van Ee namens Alcmaria en Kenny van Kampen voor Almere Magpies. In de 1e inning wisten beide ploegen niet te scoren, Dat veranderde in de 1e 2, door een bb, een glipper, een sf8 en een hit stond er een 0 – 2 score op het bord, en stonden de gezichten op onweer, maar het 1e dubbelspel ( van de in totaal 6 vandaag) kwam men verder ongeschonden uit de inning.
Gelijk 4 kwam Alcmaria langszij, Falco Hoffman opende met een hit en werd door een triple van Rob vd Kamer over de thuisplaat geholpen, zelf kon Rob ook doorstomen, want de bal eindigde bij 3 in de hekken, 2 – 2.

Men wist verder de honken nauwelijks meer te bereiken, Alcmaria en Almere niet, behalve gelijk 7, Roddy van Aanholt met een stand-up double op 2, een pb naar 3 en Taeke van Kuijk werd door zijn RBI de match winner van vandaag, 3 – 2.

In de 1e 8 werd het 6e dubbelspel een feit en kwam men rustig uit de inning. In de 1e 9 wist Jeremie Fresen een fraaie vangbal te maken op een uithaal van Quintin Sparing, die op de warning-track werd de line-drive onschadelijk gemaakt, er volgde een actie 5-3 en een rustige f8 en de punten in de pocket.

De mannen namen een dankbaar applaus van het talrijke publiek in ontvangst en nemen nu verder afstand van de degradatie zone.

 

Box score
Almere Magpies                     0-2-0-0-0-0-0-0-0
Alcmaria                                0-0-0-2-0-0-1-0-X

Werpcijfers;

Alcmaria
Tim van Ee (9)            `        3-3-5-1 

Almere Magpies
K
enny van Kampen (8,5)       4-2-7-3

Slaggemiddelden;

 Marco Hoogeland .750, Roddy van Aanholt .500, Taeke van Kuijk .333, Rob vd Kamer & Falco Hoffman .250.

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route