algemeen nieuws

B1 haalt punt op in en tegen Bergen
Categorie: B1

Zaterdag mocht de B1 eindelijk weer de wei in. De uitwedstrijd tegen en in Bergen stond op het programma. Het was de eerste wedstrijd van de voorjaarscompetitie. Voor de winterstop speelden beide ploegen ook tegen elkaar, maar het enige dat gelijk bleef was het koude weer. Verder was het een heel andere wedstrijd. De mannen hebben wat bijgeleerd! Voor de winterstop was de uitslag 6-0 in het voordeel van Bergen, maar nu kwamen de mannen niet verder dan 0-0.

Een hard bevochten, soms zelfs letterlijk, maar mooi gelijk spel. De wedstrijd gespeeld in de sneeuw, begon niet goed, Rik was er niet hij had zich verslapen!!! Binnen een kwartier kreeg Nick drie schoppen waarbij de laatste fataal was e kon niet verder spelen. Niet veel later was het Niels die door zijn rug ging en zo waren de coaches Jeroen en Klaas al snel door hun wissels heen. De overige overgebleven vochten werkelijk als leeuwen en trokken het gelijk spel over de streep.

Eigenlijk had Alcmaria met de winst moeten weggaan, toen Fabian de diepte werd ingestuurd en van achter onderuit gehaald werd ruim in de zestien. Normaal gesproken rood en een penalty, zo niet afgelopen zaterdag. Geen kaart en een bal een meter buiten de zestien. Wel werd Max de aanvoerder voor 5 minuten naar de kant gestuurd omdat hij vroeg of hij wat mocht zeggen. Het deerde onze mannen niet en dat wat men wilde gebeurde niet. Bergen kon de winnende niet maken. Mooi was te zien dat de mannen van Alcmaria zich niet lieten opfokken en hun taak bijna onverstoorbaar bleven uitvoeren.

Knap resultaat mannen, geeft vertrouwen in de toekomst. Kijken wanneer de weergoden weer toelaten om te mogen voetballen.

 

16-2-2013

12:00

BOL B1

-

Alcmaria Victrix B1

gepland

2-3-2013

16:15

Alcmaria Victrix B1

-

Koedijk B2

gepland

9-3-2013

13:00

Adelbert St B1

-

Alcmaria Victrix B1

concept

23-3-2013

16:15

Alcmaria Victrix B1

-

Bergen B1

concept

 

Niet iedereen kwam ongeschonden uit de "strijd".

 

 

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route