algemeen nieuws

B1 wint van "buur" AFC, 7-0
Categorie: B1

De B1 speelde zaterdag de laatste wedstrijd van de najaarscompetitie thuis tegen onze Buren AFC’34. Uiteindelijk werd het een mooie 7-0 overwinning. Alcmaria speelde in de winterstop ook al een keer tegen AFC als oefenwedstrijd. Uitslag 4-4.

Rik scoort de 1-0

Alcmaria had wel geleerd van deze wedstrijd en bestreed AFC met de juiste middelen, team spirit, samenspel en elkaar gebruiken op elkaar sterke punten. Duidelijk was ook dat de mannen van trainers Klaas en Jeroen de hele winterstop hadden doorgetraind. Zelfs tussen Kerst en Oud en Nieuw hadden de mannen getraind en nu in een top conditie. Rik nam de eerste drie doelpunten voor zijn rekening. Alle drie na maanden van training, andere looplijnen, werd de trainingsarbeid uitbetaald.

Je hele ziel en zaligheid in de strijd gooien

De vierde voor de rust was voor Tim. Na de Thee was het opnieuw Tim die de 5-0 maakte. Hierna was het de beurt aan Nick om de zesde er in te schieten. Een ongelukkige samenloop van omstandigheden zorgde er voor dat de bal op de stip belandde, maar Joost wist de bal feilloos te keren. Vlak voor tijd zorgde Nick nog voor het toefje slagroom op de taart door met een weergaloze solo de bal in het doel te “wandelen”.

Felle duels

Mannen een prima wedstrijd waarin achterin scherp werd verdedigd, het middenveld geen duel liet liggen en de voorroede scherp was voor de goals. Goed te zien is de trainingsarbeid die jullie leveren, je ziet spelers meer vertrouwen krijgen en steeds beter gaan voetballen, maar ook het team groeit. Zorg er voor dat jullie dit de tweede helft van het seizoen volhouden en dan kan het nog een mooi jaar worden.

Tim scoort de 5-0 en tweemal met de voet...

PROGRAMMA KOMENDE WEKEN

26-1-2013

10:30

Bergen B1

-

Alcmaria Victrix B1

gepland

2-2-2013

16:15

Alcmaria Victrix B1

-

Vrone B2

concept

16-2-2013

12:15

BOL B1

-

Alcmaria Victrix B1

concept

 

Sverre is zijn tegenstander de baas

Joost stopt de strafschop!

 

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route