algemeen nieuws

De bladeren vallen op een mooi bed
Categorie: Club van 100

De bladeren vallen op een mooi bed!!!!!

 

Graag willen we de leden van de Club van 100 via deze weg weer even bijpraten over de stand van zaken van de Stichting en het wel en wee van de club.

De herfst is in volle gang en de bomen verliezen hun blad. Het blad op ons complex valt op een feestelijke bodem. Natuurlijk allereerst het kampioenschap van de dames softbal. KAMPIOEN van Nederland, ongelooflijk wat een prestatie. Namens de Club van Honderd natuurlijk nogmaals van harte gefeliciteerd met dit enorme succes. De heren honkbal hebben het ook geweldig gedaan met een keurige tweede plek en er waren weer diverse jeugdkampioenen en uitverkiezingen voor vertegenwoordigende teams.

De voetbal afdeling is voortvarend gestart. Het vlaggenschip heeft zijn draai o.l.v. Rik Melkert gevonden en draait goed bovenin mee. De jeugd heeft van een kwantitatieve groei nu ook duidelijk kwalitatief een groeispurt gemaakt. Credits voor allen die hieraan hebben bijgedragen

Tijdens de algemene ledenvergadering is onze voorzitter Alex Beek afgetreden na 10 jaar de hamer te hebben gehanteerd. Alex werd benoemd tot Erelid van onze club. Ook de Club van Honderd bedankt Alex voor zijn inzet en voor al het gene hij met zijn mede bestuursleden heeft gerealiseerd. Tijdens de vergadering werd ook zijn opvolger benoemd. Cor van Vliet zal de komende jaren de voorzittershamer overnemen. Cor heel veel succes.

Dan nog even de financiële kant van onze Stichting. De laatste jaren hebben wij aanzienlijk bijgedragen aan kosten/giften binnen onze vereniging. Om te laten zien waar uw geld blijft hierbij een kort overzicht.

De laatste 3 jaar heeft de Club van 100 ca € 30.000, = gedoneerd.

Trainingskamp € 1000, =

Jeugdtoernooi Hasselt  € 600, =

Gasfornuis en wasmachine  € 1000, =

Lichtinstallatie € 3750, =

Donatie aan penningmeester ivm liquiditeit € 12.000, =

Busvervoer € 1000, =

Conservator  € 700, =

Verbouw Dug Inn  € 3600, =

Aankleding Dug Inn  € 500, =

Aanschaf Jeugddoelen  € 2200, =

Kampioenschappen  € 500, =

Familiedagen  € 600, =

Nieuwjaarrecepties  € 1000, =

Verder kleine attenties en ontvangst leden van de Club van 100 bij thuiswedstrijden en bezichtiging van sporthal en complex.

 

U ziet het geld is breed besteed. Bovenstaande geeft ook aan dat onze mooie club eigenlijk niet zonder uw fantastische steun kan.

Nogmaals bedankt voor uw steun en maak vrienden/vriendinnen warm voor de mooie Stichting Club van 100!!!

 

Namens mijn mede bestuursleden Jaques Goudsblom, die gelukkig weer herstellende is van een vervelende bacterie in zijn knie, en Peter Gerritsen bedankt voor uw bijdragen.

 Ed Bakker

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route