algemeen nieuws

B junioren bekeren verder
Categorie: B1

De B junioren speelden zaterdag de uitwedstrijd in Slootdorp tegen Wieringermeer. Dat was even wat anders voor onze kunstgras generatie. Lang gras, hobbelig veld. Maar gezegd moet worden dat de mannen er goed mee omgingen. Alcmaria was veel beter dan de tegenstander en eigenlijk ging het wat te makkelijk waardoor er slordigheid optrad. Het was de wedstrijd van Tim.

Tim kopt de 0-1 binnen.

Die had zich voorgenomen om vandaag de kansen eens te gaan verzilveren en deed dat heel goed. Een mooie corner van Sverre kopte Tim bij de tweede paal hard binnen. De goed keepende Wieringermeer keeper kon hier niet tegen op. Vlak hierna was het Sverre en de keeper die tegen elkaar opbotste en de keeper moest worden vervangen. De tweede keeper was wat minder dan de vorige en vlak voor de rust schoot hij de bal recht in de voeten van Tim die gelijk de 0-2 aantekende.

Na deze botsing raakt de keeper van Wieringermeer geblesseerd en moet het veld verlaten.

Na de thee was Alcmaria weer scherp gezet door de trainers en werden de verschillen in voetballende kwaliteiten steeds duidelijker. Weer een corner van Sverre en weer was het Tim die de bal bij de tweede paal binnenkopte. Gelijk aan de eerste helft was het weer de keeper die dacht die Alcmaria spits moet nog iets meer vertrouwen krijgen en weer schoot hij de bal in Tim zijn voeten.0-4.

Kevin, onze eigen Strootman

Even later was het weer Tim die nu een niet te missen kans aan Fabian bood en die een meter voor de lijn de bal mocht afmaken. Het slot akkoord was echter toch weer voor Tim, die ook de zesde goal maakte. In de tussentijd had ook mede door een gebrek aan concentratie Wieringermeer tweemaal weten te scoren waardoor de eindstand op 2-6 kwam.

Thijs. He is BACK.

Zaterdag wordt weer andere koek. BOL is de tegenstander dan in een thuiswedstrijd. BOL ook één van de bovenste. Toch weten we onderhand dat we door niemand worden weggespeeld en elke wedstrijd kansen krijgen. Zorg allemaal dat we zaterdag fit en getraind zijn dan hebben wij er vertrouwen in.

Oh ja, voor de ouders die vinden dat hun kind te weinig op de foto staat. Sorry.

Weer bij de tweede paal en weer Tim, 0-3

Niels op weg naar de goal.

 

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route