algemeen nieuws

Alcmaria wint ook tweede bekerwedstrijd tegen ZCFC 4-3
Categorie: Zondag 1

Alcmaria I wint ook de tweede bekerwedstrijd. Thuis tegen de zaterdag derdeklasser ZCFC uit Zaandam werd het 4-3. Afgelopen zondag werd ook al gewonnen uit bij Vrone. De andere wedstrijd tussen Vrone en Blauw Wit Wormerveer van woensdag eindigde in een gelijkspel waardoor Alcmaria zaterdag in de uitwedstrijd tegen Blauw Wit voldoende heeft aan een gelijkspel om door te gaan in de beker.

Alcmaria speelde gisteren lang niet met alle mogelijk in aanmerking voor het eerste elftal komende spelers. Ca 6 mannen ontbraken nog om uiteenlopende redenen. Hierdoor was het bij vlagen rommelig. Het resultaat was uiteindelijk waar het om draaide en was goed.

Scoreverloop: 26 min 1-0 Ilias Bektas, 32 min 1-1, 56 min 1-2, 60 min 2-2 Ray Simons, 68 min 3-2 Ilias Bektas, 75 min 3-3, 85 min 4-3 Jordi Bruin.

Zaterdag om 14.30 uur de uitwedstrijd tegen Blauw Wit. Geen strandweer, dus gezellig je club komen aanmoedigen in de uitwedstrijd in Wormerveer.

Route: langs het kanaal en Alkmaardermeer. Voorbij Marken Binnen over de brug en dan gelijk links en het veld is niet te missen.

Tot zaterdag.

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route