algemeen nieuws

Alcmaria MA1 wint Zilveren Hert toernooi in Castricum
Categorie: MA1

Het is Kolping Boys dat een telefoontje pleegt naar Alcmaria of we misschien kunnen helpen met speelsters. Ze staan ingeschreven bij een toernooi in Castricum maar te kort speelsters. Navraag levert een team op dat graag wil spelen op het toernooi. Wel als Alcmaria Victrix MA1. Het is goed om te zien dat ze er ook staan als ze nodig zijn. Zaterdag 2 juni 2012 en de zon is aanwezig weer.

 

Verzamelen om 16.00 uur bij Alcmaria waar de heren van zaterdag 1 promotie afdwingen naar de 3de klasse. We gaan richting Castricum en de sfeer is weer uitstekend. Daar aangekomen zien we de teams al en is het een kwestie van omkleden en om half 6 is de eerste wedstrijd tegen Kolping Boys MA1. Valerie was blij met de aantal speelsters die er zouden zijn vandaag in haar team,Patricia,Demi,Cathy,Demi,Marleen,Mayra,Marleen,Daisy,Katerina,Nina,Nadia en Denise.

Lotte zou later komen nog. De wedstrijd tegen Kolping was er een van strijd en werd door Daisy persoonlijk beslist doordat zij de 1-0 en de 2-0 erin schoot.

Spel wat rommelig maar toch de punten is dan mooi meegenomen. De 2de wedstrijd was tegen de B1 van Vitesse’22 en nu was het zaak om te zorgen dat het voetbal er in zou komen.

Deze wedstrijd werd beter gespeeld en combinaties werden gevonden en zeker ook het net. Opzienbarend de wederopstanding van Chantal die vanaf een kruk positie toch het veld in kwam en voor haar madre een goaltje meepakte.

Cameraman Bernard van Tellingen was te laat met zijn lange lens maar goed . De wedstrijd was overtuigend voor Alcmaria en de uitslag werd 3-0.

Om half 8 de laatste wedstrijd en Lotte was gearriveerd. De wedstrijd tegen Vitesse’22 MA1 werd een slijtage slag . Beide teams gingen er voor maar Lotte kwam niet om koekjes te bakken en scoorde direct een prachtige goal.

Patricia was goed bezig en hield haar doel schoon. Het was mooi om te zien dat de bal nu goed rond ging en Alcmaria elke doorbraak kon stoppen. Duidelijk ook dat de uitslag van 3-0 ook tevens de 1ste plaats opleverde op dit kleine maar gezellige toernooi.

Allemaal op 2 juni 2012. El Jopo niet vergeten ,hij kwam speciaal voor deze groep terug uit zijn buitenverblijf. Valerie kreeg weer een beker mee en moet bijna een vitrine kast gaan kopen om al dat blinkends in te stoppen.

Ouders en belangstellenden bedankt voor deze dag weer. Top talenten weer.

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route