algemeen nieuws

Alcmaria Victrix E3 overtuigend naar zege
Categorie: E3

Zaterdag was weer een heerlijke voetbaldag en aangezien iedereen aanwezig was trakteerde het hele team ons op een mooie wedstrijd.

Het overspelen gaat elke week weer beter ook omdat iedereen ondertussen beseft dat ze heel aardig kunnen voetballen.

Uit speelden we nog spectaculair 5-5 gelijk tegen vitesse dus wie weet ook vanwege bevrijdingsdag, speelden we vandaag voor een bijna uitverkocht huis.

Zoals gezegd werd er goed overgespeeld wat al snel resulteerde in enkele schoten in het zijnet.

Dit werd al vrij snel gevolgd door een uitbraak van de E3 waarna Mees vanaf eigen helft startte en nog vrij ver vanaf de goal de bal hard inschoot in de hoek waardoor de keeper geen kans had, 1-0.

Even later kregen we een corner welke Sam mooi indraaide en via de keeper er in ging, 2-0 goal Sam.

Hoewel Owen het vandaag niet echt druk kreeg, mede door uitstekend verdedigend werk van Thomas, Sander, Quinn en Luka, werden de schoten op doel prima weggewerkt door Owen. Weer de 0 vandaag, ook door de goede verdediging die ik vandaag meerdere faire schouderduwen om de bal zag geven, iets wat jullie ook steeds vaker doen, je lichaam gebruiken om de bal en het duel op een eerlijke manier te winnen.

Doordat Thomas ook steeds vaker mee opkomt wordt ons middenveld met Mees, Sam en Misha en onze aanval steeds dreigender, dit resulteerde dan ook dat na enig overspelen de bal bij Thomas kwam, die uit stand de bal over de keeper lobt, 3-0.

Na de rust kregen we al vrij snel weer een corner welke Sam wederom prachtig indraaide en de keeper weer verraste. Corner dit keer van de andere kant, resultaat hetzelfde Sam scoort uit hoekschop 4-0.

Na een 1-2 tussen Jesse en Sam, passt Sam van achteruit op Jesse, die draait zich om met de bal en scoort 5-0.

Even later dolt Mees zijn tegenstander, schiet zelf en scoort de 6-0.

Daarna gaat het hard, eerst scoort Sam maar de scheids laat doorspelen en via Jesse of Luka komt de bal weer voor het doel waarna Mees de bal definitief over de lijn schiet.

Bij de 8-0 wringt Mees zich door 2 tegenstanders en hoewel Jesse weer prima vrij staat, lobt Mees de bal over de handen van de keeper in de goal.

Aangezien de bal aldoor snel door onze spelers wordt veroverd krijgen Sam en Mees vlak voor tijd nog de gelegenheid voor een goed uitgevoerde 1-2, waarna Sam de bal hard en overtuigend in de kruising schiet en 9-0 scoort.

Goed gespeeld jongens.

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route