algemeen nieuws

Alcmaria maakt het Quick af.
Categorie: Honkbal Heren 1

Alcmaria maakt het Quick af, 0 – 14 in  7 innings. 

Alcmaria moest vandaag weer eens aantreden tegen Quick Amersfoort, daar werden in  het verleden, toen beide teams nog in de overgangsklasse speelden, pittige duels mee uitgevochten. Quick was wat weggezakt naar de 2e klasse, maar mocht na een promotie weer de knuppels met Alcmaria kruizen, en dat liep niet goed voor Quick af.

In de 1e slagbeurt liep Alcmaria naar een 0 – 2 stand uit, Sergio Paulina en Sergio Koelemij profiteerden van wat fouten en een RBI voor Forstin Coenraad ( hot met 5 uit 5) op Mike Neslo, de starter van Quick en ook een oude bekende. Rutger Zwaal hield de zaak voor Alcmaria op slot, opende met een 4 wijd, maar de in de steelpoging die volgde, sneuvelde de loper kansloos.  En in de 2e slagbeurt van Alcmaria liet speciaal de hot corner van  Quick de boel stevig in de steek, er volgde 4 fouten en als toetje van Forstin “Titi”Coenraad een bom hoog in de bomen ver over het outfield hek, goed voor een Homerun en uiteindelijk 6 punten zodat er een 0 – 8  tussenstand op het bord verscheen.

Daarna kreegt Quick de zaken wat beter onder controle o.a. door 3 dubbelspelen en kon Alcmaria 4 innings niet scoren, Quick kwam ondertussen ook niet verder dan het 2e honk.  Gelijk 6 nam Ruben Bakker de heuvel van Rutger over en wist Quick direct weer aan de kant te zetten, 3 op en af.

In de 1e 7 braken de vliezen bij Quick, Mike Neslo moest er na 1 man af en Dyllan de Vos volgde hem op, zag de ene knal na de andere voorbij vliegen en hij mocht na 6 punten weer gaan zitten, Marc Danies hielp Quick uit de inning met een 0 – 14 stand.

Gelijk 7 verscheen de 1e Quicker van de hele wedstrijd op 3, maar een simpele actie 5-3 maakte een einde aan de wedstrijd. 

Box score
Alcmaria                               2-6-0-0-0-0-6
Quick Amersfoort                    0-0-0-0-0-0-0 

Werpcijfers;
Alcmaria
Rutger Zwaal(5)                      3-3-3-1
Ruben Bakker (2)                     4-1-0-0


Quick Amersfoort
Mike Neslo(6 +1)                     4-3-8-6
Dyllan de Vos (0.1 +7)             1-1-5-0
Marc Danies (0.2)                   1-0-0-0

Slaggemiddelden;

Forstin Coenraad 1.000 ( 5 uit 5), Wouter Knop .667, Rob vd Kamer, Sergio Paulina,Sergio Koelemij& Falco Hoffman .333, Ruud de Vries,& Ludrick Pieter .250. 

Komende zondag 14.00 aan het Honkpad tegen Terrasvogels, ook nieuw op dit niveau, kan best een leuke pot worden.

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route