algemeen nieuws

Even bijpraten Club van Honderd
Categorie: Club van 100

Vrienden van de Club van Honderd

18 maart j.l. was er weer een gezellige bijeenkomst van de Club van Honderd in Café restaurant De studio bij de Vest in Alkmaar. Deze keer was de rode draad van de avond de omni-sport vereniging,. Dienaangaande waren de diverse selecties uitgenodigd om de leden te laten zien waarmee zij bezig zijn en hoe zij hun sport beleven. Dat de avond hierdoor een wat andere dimensie kreeg dan dat we gewend waren moge duidelijk zijn. Niet te min toonden de selecties, vooral de alom vertegenwoordigde afd. voetbal een aanstekelijke luidruchtigheid. Iedere technische leider van de diverse afdelingen deden op een heldere manier uit de doeken hoe het de sporters verging en wat de plannen/doelstellingen zijn voor de komende tijd. De volgende bijeenkomst zal wat dat betreft weer een stuk rustiger verlopen. De verdere avond was gezellig en goed verzorgd. Het intermezzo met David Loggie was voor sommigen niet helemaal wat er van werd verwacht, ook dit is voor ons weer een leer moment. De in eerste instantie aangekondigde spreker houdt u van ons te goed, dat beloof ik.

Er wordt nog steeds regelmatig een beroep op de Club van Honderd gedaan. In samenwerking met het bestuur proberen we zoveel mogelijk aan de wensen tegemoet te komen. Volgend jaar bestaat de Alcmaria 115 jaar en dan zijn er weer tal van activiteiten. De voetbal competitie loopt op zijn eind en de honk/softballers zijn net met frisse moed begonnen. Wij hopen u bij de dibverse sporten langs de velden te ontmoeten.

Vergeet u ook de Familie-dag niet op donderdag 17 mei, Hemelvaartsdag. Altijd weer een hoogte punt van het sportieve jaar.

Ed Bakker

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route