algemeen nieuws

Haalt C1 volgende week de schaal binnen?
Categorie: C1

De C1 speelde zaterdag de altijd “lastige” of zoals sommige al zeggen onmogelijke uitwedstrijd in Heerhugowaard tegen Reiger Boys. Dit keer was het niet anders. Buiten het feit om dat wederom we tegen een compleet ander elftal speelden…. en ook in dit geval de scheidsrechter niet altijd de juiste beslissing nam, was het ook weer het weer.

 Harde wind en regenbuien teisterden de spelers en vooral de vele uit Alkmaar meegereisde supporters. De mannen al enkele weken bezig met het naderende kampioenschap dachten na de 8-2 overwinning eerder in maart dat ze het wel zouden redden, maar zo makkelijk gat het allemaal niet. Ondanks het feit dat ze tegen veel betere voetballers als de eerste wedstrijd kwamen te spelen was Alcmaria voetballend beter, maar de scherpte ontbrak in het hele team.

Voorin werden de kansen niet afgemaakt, op het middenveld werden de duels niet gewonnen, achterin de verkeerde keuzes gemaakt en ook de keeper speelde niet zijn beste wedstrijd. En toch deed Alcmaria niets onder voor de tegenstander. Ik denk een goede les voor de rest van het seizoen. We staan weer met beide benen op de grond. Uiteindelijk was de einduitslag 6-2. de goals werden gemaakt door Thijs een penalty en Sverre een mooi afstandsschot.

Zaterdag thuis de wedstrijd waar het om gaan. 2 punten voorsprong op Kolping Boys en dat is ook de tegenstander. Dus bij winst is C1 kampioen, bij een gelijk spel moet volgende week nog een punt worden gehaald bij Castricum. Maar we gaan er vanuit dat de mannen, nu weer wakker het zaterdag op eigen veld afmaken tegen Kolping Boys en in ons clubhuis het feest kan worden gevierd. Hopelijk doet het fototoestel het dan weer, want die is in de stromende regen gesneuveld. Zondag was er geen beweging meer in te krijgen.

 

1

Alcmaria Victrix C1

8

21

 

39

15

2

Kolping Boys C3

8

19

 

32

14

3

Reiger Boys C2

7

12

 

23

23

4

Castricum C1

8

9

 

24

32

5

Jong Holland C2

8

6

 

19

35

6

Berdos C2

7

1

 

10

28

             

28-4-2012

Alcmaria Victrix C1

Kolping Boys C3

       

5-5-2012

Castricum C1

Alcmaria Victrix C1

       

 

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route