algemeen nieuws

Het was wederom IJs en IJskoud
Categorie: Honkbal Heren 1

Na een weekeinde kou lijden in Enschede was gister Alkmaar aan de beurt, het wilde niet vlotten met de temperatuur, tijdens de start van de wedstrijden ging het nog wel maar gaandeweg de dag werd het steeds kouder.
De 1e wedstrijd van het drieluik tegen RCH-Pinguins 2 leverde direct een forse achterstand op, 1 - 6 na 3 innings, de Alkmaarse starter had wat afstellings problemen, maar men knabbelde steeds wat van de achterstand weg tot het uiteindelijk 6 - 6 stond en daar bleef het bij.
De 2e wedstrijd ging tussen Pirates 2 en RCH, werd makkelijk gewonnen door Pirates en in de laatste pot wist Alcmaria lang een 2 - 0 voorsprong te verdedigen, tot in de laatste slagbeurt van Pirates, de Amsterdammers sloegen toen alles raak wat langs kwam en men stapte weer met de winst van het veld. Dat hebben wij eerder ook al eens meegemaakt. Verder geen cijfertjes.

Komende zondag de echte start van de competitie, uit om 14.30 in Krommenie tegen Cromtigers. Na een 1e bal van een wethouder kunnen de mannen los.

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route