algemeen nieuws

C1 wint ook uit bij Kolping Boys 2-5
Categorie: C1

C1 speelde zaterdag de tweede wedstrijd na de winterstop. Sneeuw, vorst, regen en de KNVB zelf zorgden ervoor dat pas nu weer  gevoetbald mocht worden.  Het was helemaal een beetje onwennig zelfs.  

Tim kopt de eerste goal binnen

Kolping Boys de tegenstanders waar voor de winterstop nog met 7-5 van werd verloren, werd nu bijna achteloos met 2-5 aan de kant geschoven. Alcmaria was de gehele wedstrijd beter dan de tegenstander en verzilverde dit door doelpunten van Tim, Nick (rust),

Na een mooie solo maakt Nick de tweede goal

Rick, Tim en Dorus. De tegengoals kwamen omdat er vee gewisseld werd van spelers en posities, maar dat kon zaterdag zonder problemen.  Dinsdagavond aanstaande om 19.00 uur de inhaalwedstrijd tegen Reiger Boys C2, die de vorige zaterdag geen team op de been konden brengen?!? Eens kijken met wat voor team zij naar Alkmaar komen.

Alles voor de winst

Volgende week zaterdag weer een thuiswedstrijd dan tegen Berdos C2, een team waar we van voor de winterstop nog een appeltje mee hebben te schillen.

1:1 is Michiel bijna onpasseerbaar

Volgende wedstrijd weer een wat uitgebreider verslag,maar de tijd ontbreekt een beetje.

Vlak na rust maakt Rick de derde Alcmaria goal

In de loop van de week ook kijken onder het kopje foto’s, daar stat dan een album met alle foto’s van dit seizoen van de C1.

Tim zorgt voor het vierde Alcmaria doelpunt

Met een prachtige lob neemt Dorus de 5e goal voor zijn rekening

 

 

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route