algemeen nieuws

Team of the match: Alcmaria Victrix E3
Categorie: E3

Vandaag weer een nieuwe tegenstander en net als vorige week op een prachtige locatie.

Vorige week op de achtergrond een kasteel bij odin, vandaag met een klimduin op de achtergrond bij vitesse'22.

Omdat Sander nog geblesseerd is en we één afzegging hadden maar verder iedereen er was en altijd uitstraalt dat ze zin hebben om te spelen, startte we met ons zevenen en gingen we weer vol vertrouwen op weg.

Vitesse bleek een goede tegenstander met enkele technische spelers maar gaandeweg de wedstrijd lieten wij weer zien dat de E3 een team met karakter is, die hard voor elkaar willen werken.

Vorige week werd al geshowd dat als we aan de bal zijn we zeer vaardige spelers hebben en dat werd zaterdag weer eens getoond en beloond.

Met deze keer de balvaardige en sterke Sam in de verdediging te zetten samen met Thomas, die niet geïmponeerd is door de tegenstander en verder over een uitstekende pass beschikt hadden we een prima verdediging. Met Owen op doel die ook niet geïmponeerd is door de tegenstanders en verder over een uitstekende uittrap beschikt en dit keer ook durfde af te wisselen met de bal aan de verdedigers mee te geven, hadden we samen met onze verdediging een prima opbouw van achteruit.

Op het middenveld vandaag Misha, die ook over een prima pass beschikt en regelmatig op de juiste plaats staat om de bal te ontvangen, en Luka die ook altijd aanspeelbaar is en altijd daar is waar de bal is, ofwel meehelpend in de verdediging, bij de opbouw en als steun in de aanval, en Mees die weer liet zien heel balvast te zijn en over prima passeerbewegingen beschikt en waarvan vandaag niemand het erg vond als hij besloot zelf de actie te maken en te schieten. En terecht want dat hij dat kon doen kwam nou juist door het prima team-spel van iedereen. Zo werden de gaten vandaag vooral getrokken door Jesse, die opgesteld in de spits, ook meeverdedigde en altijd vrij liep als we in de aanval waren.

Het publiek genoot weer van jullie acties en het goede overspelen want als jullie aan de bal zijn lijkt het soms wel automatisch te gaan. Nu er vandaag ook wat steviger en met meer man verdedigd werd hebben jullie jezelf beloond en eruit gehaald wat erin zat, een gelijkspel.
Want hoe goed de tegenstander ook was jullie hebben het samen ook verdedigend prima opgelost.

De goalgetter was Mees die ze er alle 5 inschoot.
0-1 vanaf eigen helft gestart. Vlak daarna een doelpoging waarbij met rechts de keeper werd uitgekapt en met links werd ingeschoten. Dit voordat hij de 3-2 maakte door de bal hard met een boogbal diagonaal over de keeper heen te schieten. Toen was het rust, 4-2, en zagen jullie er vermoeid uit wat daarna op het veld niet meer zichtbaar was. Want toch kwam die aansluitingstreffer er weer, 4-3 maar liep de tegenstander ook weer uit naar 5-3. 5-4 werd het door met een slepende beweging zijn directe tegenstander uit te spelen waarna de bal er met links werd ingekruld buiten bereik van de keeper. Zoals al eerder gezegd speelde Jesse vandaag de verdediging uit elkaar door telkens aan de zijkant naar voren te rennen en met een 1-2 tussen Mees en Jesse over de breedte van het veld zorgde Mees dat de eindstand 5-5 werd.
Het uitzinnige publiek en de begeleiding van Alcmaria Victrix E3 hebben weer een prachtig duel gezien. De uitblinker van vandaag waren jullie samen.

Na de wedstrijd bij het penalty schieten, alle ballen er in geschoten en allemaal in een hoek.

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route