algemeen nieuws

Koude start voorjaarscompetitie E3
Categorie: E3

Zoals iedere week had ook vandaag iedereen er weer zin in.

Goed voorbereid met warming-up en intrappen konden we beginnen op deze koude maar mooie winterdag.

Al snel bleek dat de tegenstander ook een goed georganiseerd team had.

Na enkele felle tegenaanvallen belandde de bal over de achterlijn, echter de scheids zag dit anders waarna de tegenstander de bal er natuurlijk inschoot.

Dat was jammer maar werd gelukkig al voetballend ook weer recht gezet. Zo omspeelde Mees enkele tegenstanders en wilde hij het graag af maken maar via de keeper stuiterde de bal het veld weer in, waar de mee opgekomen en vrij voor het doel staande Jesse de ruimte had om de gelijkmaker er in te schieten en dat ook deed.

Even later weer een solo van Mees die besloot om zelf te schieten en met een vlammend schot over de keeper de bal prachtig inschoot, 2-1.

Daarna verdween de balans op het middenveld, waarbij Sander, Thomas en Luka tegenover te veel tegenstanders kwamen te staan, waardoor we met de rust 2-6 achter stonden.

Na rust ging het iets beter nadat Misha in de verdediging ging helpen.

Voordat Owen en Mees van positie wisselde gaf Mees nog wel een goede pass op Sam die dat goed afrondde en 3-8 maakte .

Echt overwicht konden we helaas niet meer creëren. Wel pakte Sam nog goed de bal af van hun grof spelende verdediger en alleen op de keeper af bepaalde hij de stand op 4-9.

Er is veel meer mogelijk met ons team en dat gaan we dan de volgende keer proberen te laten zien. Volgende keer een nieuwe kans.

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route