algemeen nieuws

Alcmaria MA1 oefent tegen Kolping Boys MA1
Categorie: MA1

Op deze stille iets druilerige weer is Kolping Boys MA1 onze oefen tegenstander weer . Dit is in sept ook gespeeld en eindigde toen in 1-1. Nu een half jaar later is het woensdag 25 jan.2012 en we spelen om 20.00 uur. Afwezig zijn Kim (Parijs ) en Mandy (leerverplichtingen). Nelly kwam de boel versterken vandaag en met 5 wissels een ruime keuze op elke plek. Op stelling was Teo in de goal. Cathy,Sanne,Demi en Nelly achterin. Midden was Kelly,Chantal en Marleen. Voorin waren het Nadia ,Denise en Kim. Wissels waren Melissa,Nina,Demi,Kyra en Marleen. Joop was met een chartervlucht ingevlogen van Vaticaan stad en was er klaar voor. De aftrap werd genomen en Kolping Boys ging direct in de aanval. De bal werd goed rondgespeeld en Alcmaria drukte naar voren toe. De overname was vrij snel door het middenveld van Alcmaria overgenomen en Kolping werd meer en meer achteruit gedreven. Marleen en Kelly waren zeer goed op dreef en de splijtende pass van Marleen gaf Denise de kans om te scoren en dat deed ze ook . Een prachtige goal van Denise en de score was 0-1. Alcmaria bleef pressen en gaf Kolping Boys geen ruimte meer. Sanne voetbalde super maar ook Cathy was in haar beste doen vandaag en sloot alle ruimtes af.

Na een steekpass van Chantal rende Nadia alleen op de keepster af en schoot de bal buiten bereik van de keepster en de 0-2 werd welkom geheten door het hele team. Er waren steeds meer publiek komen kijken naar dit spektakelstuk en de tribune liep vol. Het tempo lag hoog en de wissels werden ingebracht. Demi Floor op rechts buiten en zij werd opgezocht met veel aanvallen. De tegenstander van Demi werd dol van haar snelheid en moest keer op keer goed opletten tot vlak voor de rust toen een prachtige pass van Chantal richting Demi werd meegenomen en in de sprint haalde ze verwoestend uit in de korte hoek. De keepster kansloos en een prachtige grijns van Demi zei genoeg. 0-3 en tot aan de rust een zeer gedreven Alcmaria Victrix. In de rust wat wisselingen doorgebracht en na de thee was het weer spelen . Hetzelfde speelbeeld in de 2de helft en Koping Boys bleef ook nu 4-4-2 spelen terwijl Alcmaria 4-3-3 speelde. Chantal had het druk op het middenveld maar kreeg meer ondersteuning van Demi en Sanne nu. Kyra op rechtsbuiten en Nina als voorstopper. Marleen V. rechtsachter en het begin zag er goed uit. Van achter uit werd er meer en meer opgebouwd en de lange bal werd ingeruild door op te bouwen. Teo had het rustig maar bleef alert op elke bal. De werklust was bij Alcmaria iet s groter dan bij Kolping Boys maar de strijd was heel sportief te noemen.

Het was in de 60ste minuut toen Chantal doorliep en de bal strak in de korte hoek kon schieten en eenvoudig de marge kon vergroten.0-4 en het publiek werd gek op de banken. Steeds meer jongens hadden de weg gevonden om deze talenten te aanschouwen en het gejoel werd steeds luider en luider. Melissa viel in en hield het spel breed. Nadia was op dreef en de ene actie na de andere deed ze en kwam ook goed door. In de 80ste minuut een strakke voorzet van Nadia die alles en iedereen miste behalve Melissa die de bal er werkelijk in kon lopen en de score op 0-5 bracht. Robert gaf aan 1 op 1 spelen en dat was inderdaad een oplossing nu. Cathy kwam naar de kant en Denise bleef achterin spelen. De wedstrijd werd uitgespeeld en dit was een goede generale voor aankomend weekend. Joop bedankt voor het vlaggen weer en met een tevreden grijns verlaten de Alcmaria talenten het terrein van Kolping Boys.

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route